Brombærmazarintærte med marcipan
2 timer
•
Arbejdstid: 45 min
•
&format=webp)
Nem brombærmazarintærte med marcipan. Prøv denne saftige hjemmelavede brombærmazarintærte med sprød dej og lækkert marcipanfyld, når der er brombær i farvandet. Server brombærmazarintærte med marcipan lun - og gerne med iskoldt flødeskum!
Ingredienser
Tærtebund
125 g
Blødt smør
|
|
---|---|
175 g
Hvedemel (ca. 3 dl)
|
|
3 spsk
Flormelis
|
|
1
Æggeblomme
|
Mazarinfyld
400 g
Marcipan - groftrevet
|
|
---|---|
75 g
Blødt smør i tern
|
|
1 tsk
Fintrevet citronskal (usprøjtet)
|
|
3
Æg
|
250 g
Brombær
|
---|
Pynt
Flormelis
|
---|
Tilbehør
¼ liter
Piskefløde - let pisket
|
---|
Sådan gør du
Tærtebund
Mazarinfyld
Prøv andre bær - eller blommer i stedet for brombær.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
21720 kJ / 5191 kcal
Næringsindhold pr. 100g
1470 kJ / 351 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2 g |
Protein: | 6,6 % | 5,7 g |
Kulhydrat: | 30,6 % | 26,5 g |
Fedt: | 62,8 % | 24,9 g |
