Brombærmazarintærte med marcipan
2 timer
•
Arbejdstid: 45 min
•
Nem brombærmazarintærte med marcipan. Prøv denne saftige hjemmelavede brombærmazarintærte med sprød dej og lækkert marcipanfyld, når der er brombær i farvandet. Server brombærmazarintærte med marcipan lun - og gerne med iskoldt flødeskum!
Ingredienser
Tærtebund
|
125 g
Blødt smør
|
|
|---|---|
|
175 g
Hvedemel (ca. 3 dl)
|
|
|
3 spsk
Flormelis
|
|
|
1
Æggeblomme
|
Mazarinfyld
|
400 g
Marcipan - groftrevet
|
|
|---|---|
|
75 g
Blødt smør i tern
|
|
|
1 tsk
Fintrevet citronskal (usprøjtet)
|
|
|
3
Æg
|
|
250 g
Brombær
|
|---|
Pynt
|
Flormelis
|
|---|
Tilbehør
|
¼ liter
Piskefløde - let pisket
|
|---|
Sådan gør du
Tærtebund
Mazarinfyld
Tips til opskriften
Vi ved, at det tit er de små ting, der gør forskellen i køkkenet. Derfor deler vi de tips, vi selv bruger, når vi laver mad og udvikler opskrifter.
Prøv andre bær - eller blommer i stedet for brombær.
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
1469 kJ / 351 kcal
Energifordeling
| Energi pr 100 g | |
|---|---|
| Fiber: | 2 g |
| Protein: | 5,7 g |
| Fedt: | 24,9 g |
| Kulhydrat: | 26,5 g |