Bruschetta med oliventapenade

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

30 min

Brødene gratineres i ovnen med en blanding af hvid ost og kvark på toppen. Lækre som snack eller tilbehør til suppe.

Ingredienser

Opskriften gælder for 10 personer

Sådan gør du

Sådan gør du

Smuldr osten med en gaffel og bland kvark i. Smag til med salt og peber. Skær ciabattabrødet i 2 cm tykke skiver. Dryp med olivenolie og drys med hvidløg. Rist brødet midt i ovnen - til de er sprøde udenpå og bløde indeni. Smøg dem først med oliventapenade og dernæst osteblandingen. Fordel herpå cherrytomater og porrer i strimler. Bag bruschettaerne midt i ovnen og server straks.

Ristning

Ca. 5 min. ved 225°.

Bagetid

Ca. 5 min. ved 225°.

Sådan knuser og hakker du hvidløg

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 10110 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 17,5 g
  • Protein: 14 %
  • Kulhydrat: 42 %
  • Fedt: 44 %

Er du til laktosefri mejeriprodukter?

Tilbage

Se hele vores laktosefri udvalg

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

Se hele vores laktosefri udvalg

Tilbage

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Print

Kilde: