Bruschetta med oliventapenade

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

30 min

Brødene gratineres i ovnen med en blanding af hvid ost og kvark på toppen. Lækre som snack eller tilbehør til suppe.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Opskriften gælder for 10 personer

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Smuldr osten med en gaffel og bland kvark i. Smag til med salt og peber. Skær ciabattabrødet i 2 cm tykke skiver. Dryp med olivenolie og drys med hvidløg. Rist brødet midt i ovnen - til de er sprøde udenpå og bløde indeni. Smøg dem først med oliventapenade og dernæst osteblandingen. Fordel herpå cherrytomater og porrer i strimler. Bag bruschettaerne midt i ovnen og server straks.

Ristning

Ca. 5 min. ved 225°.

Bagetid

Ca. 5 min. ved 225°.

Sådan knuser og hakker du hvidløg

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 10110 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 17,5 g
  • Protein: 14 %
  • Kulhydrat: 42 %
  • Fedt: 44 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag