Bruschetta med oliventapenade

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

30 min

Brødene gratineres i ovnen med en blanding af hvid ost og kvark på toppen. Lækre som snack eller tilbehør til suppe.

Ingredienser

Opskriften gælder for 10 personer

Sådan gør du

Sådan gør du

Smuldr osten med en gaffel og bland kvark i. Smag til med salt og peber. Skær ciabattabrødet i 2 cm tykke skiver. Dryp med olivenolie og drys med hvidløg. Rist brødet midt i ovnen - til de er sprøde udenpå og bløde indeni. Smøg dem først med oliventapenade og dernæst osteblandingen. Fordel herpå cherrytomater og porrer i strimler. Bag bruschettaerne midt i ovnen og server straks.

Ristning

Ca. 5 min. ved 225°.

Bagetid

Ca. 5 min. ved 225°.

Sådan knuser og hakker du hvidløg

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 10110 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 17,5 g
  • Protein: 14 %
  • Kulhydrat: 42 %
  • Fedt: 44 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: