For at lave denne bryllupskage skal du bruge et bryllupskagestativ i 3 etager og 3 springforme med diameter på hhv. 16 cm, 22 cm og 28 cm. I stedet for at købe 3 forskellige springforme, kan du købe en enkelt justerbar springform som du kan bage alle bundene i - en af gangen.
Bryllupskagen kan sagtens laves tre dage før den skal serveres - vent blot med at pynte kagen indtil lige før servering.
Bag bundene i god tid og frys dem ned.
85030 kJ / 20323 kcal
1249 kJ / 299 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,6 g |
Protein: | 7,7 % | 5,7 g |
Kulhydrat: | 33 % | 24,2 g |
Fedt: | 58,3 % | 19,7 g |
Alkohol: | 1 % |
Grønne usaltede pistacienødder
|
225 g |
---|---|
Marcipan
|
450 g |
Sukker (ca. 5¼ dl)
|
450 g |
Blødt smør
|
450 g |
Æg
|
9 |
Hvedemel (ca. 1¼ dl)
|
75 g |
Groft salt
|
1 tsk |
Lagkageplast (ca. 8 cm bred)
|
ca. 6 meter |
---|
Husblas
|
24 blade |
---|---|
Vaniljestænger
|
5 |
Sukker (ca. 8 dl)
|
675 g |
1 kg | |
1 liter | |
1½ liter |
Store, faste hindbær eller andre friske bær i sæson
|
1 kg |
---|
Æggehvide
|
1 |
---|---|
Sukker
|
2 spsk |
Flormelis
|
3 spsk |
Husblas
|
6 blade |
---|---|
Koncentreret hyldeblomstsaft
|
½ dl |
Champagne
|
3 dl |
Spiseligt glimmer
|
---|
Grofthakkede, grønne usaltede pistacienødder
|
|
---|---|
Hvide blomster, fx roser, stedmoderblomster, hyldeblomstskærme eller brudeslør
|
|
Tørrede kamilleblomster eller salade de fleur (blanding af tørrede blomster, fx fra Mill & Mortar)
|
Kold champagne
|
8 flasker |
---|