Bryllupskage med vaniljefromage og champagnebomber

60+ min Dessert

Bryllupskage med vaniljefromage og champagnebomber på lækker pistaciebund. Denne smukke bryllupskage kan laves på en enkelt dag og varieres i det uendelige efter sæsonens bær og blomster. Den er helt perfekt i selskab med et køligt glas champagne!

Bryllupskage med vaniljefromage og champagnebomber
Velbekomme!

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

85460 kJ / 20426 kcal

Næringsindhold pr. 100g

1261 kJ / 301 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 0,6 g
Protein: 7,9 % 5,8 g
Kulhydrat: 32,4 % 24 g
Fedt: 58,7 % 20 g
Alkohol: 1 %
Tip

For at lave denne bryllupskage skal du bruge et bryllupskagestativ i 3 etager og 3 springforme med diameter på hhv. 16 cm, 22 cm og 28 cm. I stedet for at købe 3 forskellige springforme, kan du købe en enkelt justerbar springform som du kan bage alle bundene i - en af gangen.

Forbered i god tid

Bryllupskagen kan sagtens laves tre dage før den skal serveres - vent blot med at pynte kagen indtil lige før servering.

Frysetips

Bag bundene i god tid og frys dem ned.

Ingredienser