Bryllupskage med vaniljefromage og champagnebomber på lækker pistaciebund. Denne smukke bryllupskage kan laves på en enkelt dag og varieres i det uendelige efter sæsonens bær og blomster. Den er helt perfekt i selskab med et køligt glas champagne!
For at lave denne bryllupskage skal du bruge et bryllupskagestativ i 3 etager og 3 springforme med diameter på hhv. 16 cm, 22 cm og 28 cm. I stedet for at købe 3 forskellige springforme, kan du købe en enkelt justerbar springform som du kan bage alle bundene i - en af gangen.
Bryllupskagen kan sagtens laves tre dage før den skal serveres - vent blot med at pynte kagen indtil lige før servering.
Bag bundene i god tid og frys dem ned.
85658 kJ / 20473 kcal
1260 kJ / 301 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,6 g |
Protein: | 7,9 % | 5,8 g |
Kulhydrat: | 32,4 % | 24 g |
Fedt: | 58,7 % | 20 g |
Alkohol: | 1 % |