Buddha bowl med grillede ostespyd
    Lidt af hvert og tilpas mæt....det er essencen af en Buddha bowl. Buddha bowl med grillede ostespyd er en smuk og let sommerret, når jordbærrene er på sit højeste. Du kan forlænge sæsonen for buddha bowl med grillede ostespyd, for du kan sagtens bruge andre bær. Grillosten, som bliver sat på spyd, har den egenskab, at den ikke smelter, når den bliver varm. Det betyder, at du kan skære den i tern og lave de lækre spyd, uden osten flyder ud. Server buddha bowl med grillede ostespyd for familie eller venner en dejlig lun sommeraften.
Ingredienser
Ostespyd
| 
                                     
                                            
                                                    1 pakke
                                                Grillost
                                            
                                     
                                 | 
                                |
|---|---|
| 
                                     
                                            
                                                    1 bundt
                                                Rensede forårsløg (ca. 100 g)
                                            
                                     
                                 | 
                                |
| 
                                     
                                            
                                                    8
                                                Bambusspyd - ca. 20 cm lange
                                            
                                     
                                 | 
                                |
| 
                                     
                                            
                                                    2 tsk
                                                Olivenolie
                                            
                                     
                                 | 
                                |
| 
                                     
                                            
                                                    2 tsk
                                                Citronpeber
                                            
                                     
                                 | 
                                
Grillede asparges og ostespyd
| 
                                     
                                            
                                                    250 g
                                                Grønne asparges i halve
                                            
                                     
                                 | 
                                |
|---|---|
| 
                                     
                                            
                                                    ½ tsk
                                                Olivenolie
                                            
                                     
                                 | 
                                |
| 
                                     
                                            
                                                    ¼ tsk
                                                Flagesalt
                                            
                                     
                                 | 
                                
Couscous
| 
                                     
                                            
                                                    125 g
                                                Couscousgryn (ca. 1½ dl)
                                            
                                     
                                 | 
                                |
|---|---|
| 
                                     
                                            
                                                    ¼ tsk
                                                Groft salt
                                            
                                     
                                 | 
                                |
| 
                                     
                                            
                                                    1½ dl
                                                Kogende vand
                                            
                                     
                                 | 
                                |
| 
                                     
                                            
                                                    1
                                                Agurk i små tern
                                            
                                     
                                 | 
                                |
| 
                                     
                                            
                                                    1 tsk
                                                Citronpeber
                                            
                                     
                                 | 
                                
Buddha bowl
| 
                                     
                                            
                                                    50 g
                                                Skyllede babyspinatblade
                                            
                                     
                                 | 
                                |
|---|---|
| 
                                     
                                            
                                                    250 g
                                                Jordbær i skiver
                                            
                                     
                                 | 
                                |
| 
                                     
                                            
                                                    25 g
                                                Saltede, ristede cashewnødder
                                            
                                     
                                 | 
                                |
| 
                                     
                                            
                                                    4 spsk
                                                Balsamico glaze
                                            
                                     
                                 | 
                                
Tilbehør
| 
                                     
                                            
                                                    240 g
                                                Groft flute
                                            
                                     
                                 | 
                                
|---|
Sådan gør du
Ostespyd
Grillede asparges og ostespyd
Couscous
Buddha bowl
Tips til opskriften
Vi ved, at det tit er de små ting, der gør forskellen i køkkenet. Derfor deler vi de tips, vi selv bruger, når vi laver mad og udvikler opskrifter.
Du kan skifte jordbærrene ud med andre bær, fx hindbær, blåbær eller brombær.
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
602 kJ / 144 kcal
Energifordeling
| Energi pr 100 g | |
|---|---|
| Fiber: | 1,7 g | 
| Protein: | 6,7 g | 
| Fedt: | 6,7 g | 
| Kulhydrat: | 14,1 g | 
Lad en grill eller grillpande blive godt varm. Pensl osten med olie og grill den 1½-2 min. på hver side ved kraftig varme. Og vupti! Så er den klar til servering.