Butterdej med ost

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(5 vurderinger)

1 timer

Lækre butterdejssnacks med fyld af hvidskimmelost

Ingredienser

4 stk. pr person

Opskriften gælder for 12 personer

Sådan gør du

Sådan gør du

Tø butterdejspladerne op og rul dem ud til 3 firkanter (10 x 25 cm). Del hver plade 3 gange på langs og 6 gange på tværs, så der bliver 18 små firkanter af hver plade. Smuldr osten og fordel den på midten af firkanterne. Sæt firkanterne på bagepapir eller smurt bageplade og bag dem midt i ovnen. Server butterdejsfirkanterne lune til en velkomstdrink - evt. på spyd med 3 på hver.

Bagetid

Ca. 15 min. ved 200°.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 5950 kJ
  • Energifordeling:
  • Protein: 9 %
  • Kulhydrat: 28 %
  • Fedt: 63 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde:

Vin match

Chardonnay Bourgogne, Frankrig

Fadlagret hvidvin på chardonnay-druen, evt. fra Bourgogne Kilde: Martin Nordkvist

Læs om vin til ost