Butterdej med ost

Bedømmelse

(5 vurderinger)

1 timer

Lækre butterdejssnacks med fyld af hvidskimmelost

Ingredienser

4 stk. pr person

Opskriften gælder for 12 personer

Sådan gør du

Sådan gør du

Tø butterdejspladerne op og rul dem ud til 3 firkanter (10 x 25 cm). Del hver plade 3 gange på langs og 6 gange på tværs, så der bliver 18 små firkanter af hver plade. Smuldr osten og fordel den på midten af firkanterne. Sæt firkanterne på bagepapir eller smurt bageplade og bag dem midt i ovnen. Server butterdejsfirkanterne lune til en velkomstdrink - evt. på spyd med 3 på hver.

Bagetid

Ca. 15 min. ved 200°.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 5950 kJ
  • Energifordeling:
  • Protein: 9 %
  • Kulhydrat: 28 %
  • Fedt: 63 %

Print

Kilde:

Vin match

Chardonnay Bourgogne, Frankrig

Fadlagret hvidvin på chardonnay-druen, evt. fra Bourgogne Kilde: Martin Nordkvist

Læs om vin til ost