Butterdej med ost

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(5 vurderinger)

1 timer

Lækre butterdejssnacks med fyld af hvidskimmelost

Ingredienser

4 stk. pr person

Opskriften gælder for 12 personer

Sådan gør du

Sådan gør du

Tø butterdejspladerne op og rul dem ud til 3 firkanter (10 x 25 cm). Del hver plade 3 gange på langs og 6 gange på tværs, så der bliver 18 små firkanter af hver plade. Smuldr osten og fordel den på midten af firkanterne. Sæt firkanterne på bagepapir eller smurt bageplade og bag dem midt i ovnen. Server butterdejsfirkanterne lune til en velkomstdrink - evt. på spyd med 3 på hver.

Bagetid

Ca. 15 min. ved 200°.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 5950 kJ
  • Energifordeling:
  • Protein: 9 %
  • Kulhydrat: 28 %
  • Fedt: 63 %

Tilbage

Test din viden om Halloumi og vind!

Test din viden om Halloumi og deltag i konkurrencen om en burger-grill, der er ideel til at fremtrylle en burger af de helt gode.

Quiz med her

Konkurrence

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Med Karolines Køkken® app’en får du let adgang til alle opskrifterne fra karolineskøkken.dk. Her er tusindvis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted, så du altid har inspiration og hjælp til dagens madlavning lige ved hånden.

Læs mere og download

Ny, forbedret app

Print

Kilde:

Vin match

Chardonnay Bourgogne, Frankrig

Fadlagret hvidvin på chardonnay-druen, evt. fra Bourgogne Kilde: Martin Nordkvist

Læs om vin til ost