Butternutsquash i ovn
45 min
•
Butternutsquash i ovn er lækkert tilbehør til mange retter. Butternutsquash i ovn kan også bruges som alternativ til det traditionelle dip-tilbehør som agurk og gulerod.
Ingredienser
|
12
Tynde både butternutsquash (ca. 350 g)
|
|
|---|---|
|
½ spsk
Olivenolie
|
|
|
½ tsk
Stødt spidskommen
|
|
|
2 skiver
Hårdtristet mørkt rugbrød
|
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
|
200 g
Kvark eller fraiche
|
Pynt
|
Bredbladet persille
|
|---|
Sådan gør du
Tips til opskriften
Vi ved, at det tit er de små ting, der gør forskellen i køkkenet. Derfor deler vi de tips, vi selv bruger, når vi laver mad og udvikler opskrifter.
I stedet for butternutsquash kan du bruge hokkaido - begge slags kan bruges med skrællen på.
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
314 kJ / 75 kcal
Energifordeling
| Energi pr 100 g | |
|---|---|
| Fiber: | 2,4 g |
| Protein: | 5,1 g |
| Fedt: | 1,4 g |
| Kulhydrat: | 10,3 g |