Butternut squash i ovn
45 min
•

Butternut squash i ovn er lækkert tilbehør til mange retter. Butternut squash i ovn kan også bruges som alternativ til det traditionelle diptilbehør som agurk og gulerod.
Ingredienser
12
Tynde både butternut squash (ca. 350 g)
|
|
---|---|
½ spsk
Olivenolie
|
|
½ tsk
Stødt spidskommen
|
|
2 skiver
Hårdtristet mørkt rugbrød
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
200 g
Kvark eller fraiche
|
Pynt
Bredbladet persille
|
---|
Sådan gør du
I stedet for butternut squash kan du bruge hokaido - lækkert at man er fri for at skrælle begge slags.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
2122 kJ / 507 kcal
Næringsindhold pr. 100g
312 kJ / 75 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,4 g |
Protein: | 27,6 % | 5,1 g |
Kulhydrat: | 56,2 % | 10,3 g |
Fedt: | 16,2 % | 1,4 g |
