Champagnesorbet

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(19 vurderinger)

60+ min

Champagnesorbet kan serveres som dessert eller som mundrenser mellem to retter.

Ingredienser

Opskriften gælder for 12 personer

  • 400 g sukker (ca. 4¾ dl)
  • ½ liter vand
  • 1½ liter sød mousserende hvidvin, fx en muscat eller spumante

Sådan gør du

Sådan gør du

Kom sukker og vand i en gryde og bring blandingen i kog. Kog den i ca. 2 min og afkøl sukkerlagen. Bland sukkerlagen med vin og frys den i to lukkede bokse, ca. 6 timer. Skrab isen over i en stor skål og pisk den igennem med håndmixeren. Frys den igen i mindst 4 timer.

Ved serveringen

Tag isen op af fryseren ca. 15 min. inden serveringen. Form sorbeten til kugler og server dem i martini- eller champagneglas.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 11680 kJ
  • Energifordeling:
  • Protein: 1 %
  • Kulhydrat: 61 %
  • Fedt: 0 %
  • Alkohol: 38 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde:

Vin match

Moscato Piemonte, Italien

Et oplagt valg vil være en Asti Spumante, eller den samme vin som bruges i retten Kilde: Martin Nordkvist

Om vin til sorbet