Cheeseburger med stegte løg

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(26 vurderinger)

30 min

Uhm - en burger med bøf, grøntsager og masser af smag.

Ingredienser

Antal portioner
  • 300 g fintsnittet spidskål
  • 1 spsk groft salt
  • 4 store sandwichboller, fx fuldkorn (ca. 360 g)
  • 4 spsk krydret mayonnaise, fx miracle whip balance
  • 4 spsk tomatketchup

Sådan gør du

Sådan gør du

Bland kød og ost godt og form det til 4 flade hakkebøffer. Lad fedtstoffet blive gyldent i en pande. Brun bøfferne ca. 1 min. på hver side og steg dem derefter ca. 6 min. - vend af til. Drys bøfferne med salt og peber, tag dem op og hold bøfferne varme. Kom løgene i panden og steg dem ved jævn varme og under omrøring i ca. 3 min. Tilsæt vand og steg i yderligere ca. 2 min. til løgene er bløde.

Vend spidskål og salt godt sammen i en skål. Lad kålen trække på køkkenbordet i ca. 10 min. Hæld kålen i en sigte og brus over med koldt vand. Pres væden godt fra kålen - evt. i et viskestykke.

Flæk bollerne og rist dem. Smør underne med mayonnaise og overne med ketchup. Læg bollerne sammen om spidskål, bøffer og løg. Server straks.

Sådan snitter du kål

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 9590 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 33,7 g
  • Protein: 27 %
  • Kulhydrat: 44 %
  • Fedt: 29 %

Er du til laktosefri mejeriprodukter?

Tilbage

Se hele vores laktosefri udvalg

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

Se hele vores laktosefri udvalg

Tilbage

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Print

Kilde: