Cheeseburger med stegte løg

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(35 vurderinger)

30 min

Uhm - en burger med bøf, grøntsager og masser af smag.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

  • 300 g fintsnittet spidskål
  • 1 spsk groft salt
  • 4 store sandwichboller, fx fuldkorn (ca. 360 g)
  • 4 spsk krydret mayonnaise, fx miracle whip balance
  • 4 spsk tomatketchup

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Bland kød og ost godt og form det til 4 flade hakkebøffer. Lad fedtstoffet blive gyldent i en pande. Brun bøfferne ca. 1 min. på hver side og steg dem derefter ca. 6 min. - vend af til. Drys bøfferne med salt og peber, tag dem op og hold bøfferne varme. Kom løgene i panden og steg dem ved jævn varme og under omrøring i ca. 3 min. Tilsæt vand og steg i yderligere ca. 2 min. til løgene er bløde.

Vend spidskål og salt godt sammen i en skål. Lad kålen trække på køkkenbordet i ca. 10 min. Hæld kålen i en sigte og brus over med koldt vand. Pres væden godt fra kålen - evt. i et viskestykke.

Flæk bollerne og rist dem. Smør underne med mayonnaise og overne med ketchup. Læg bollerne sammen om spidskål, bøffer og løg. Server straks.

Sådan snitter du kål

Vil du gøre kål på dit kålhoved? Karolines Køkkenskole viser, hvordan du nemt snitter kål som rødkål, hvidkål, spidskål og savojkål.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 9590 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 33,7 g
  • Protein: 27 %
  • Kulhydrat: 44 %
  • Fedt: 29 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag