Kyllingegryde

Kyllingegryde

30 min
Så nemt og hurtigt kan det gøres. Karrysaucen med tomat giver masser af smag til kylling og grøntsager, så du på næsten ingen tid har et dejligt aftensmåltid. Skift risene ud med naanbrød, hvis du har ekstra travlt.

Sådan gør du

  • Lad smørret blive gyldent i en tykbundet gryde. Brun kyllingestykkerne i ca. 2 min. - rør af og til. Tag kødet op. Kom karrysauce og tomatpuré i gryden og rør det godt sammen. Kom kødet tilbage i gryden sammen med gulerødder og salt. Bring i kog og kog retten ved svag varme og under låg i ca. 3 min. Smag til.
  • Kom cashewnødderne i en kold pande og rist dem ved kraftig varme og under omrøring i ca. 3 min. Skru ned til jævn varme og rist til nødderne er gyldne - rør af og til.
  • Server kyllingegryden med drys af ristede cashewnødder og hakket broccoli sammen med ris og dampet broccoli.
Energiindhold for hele retten:

9429 kJ / 2254 kcal

Næringsindhold pr. 100g

510 kJ / 122 kcal

Energifordeling
Energi­fordeling Nærings­indhold pr. 100g
Fiber: - 1,8 g
Protein: 26,9 % 8,1 g
Kulhydrat: 44,7 % 13,4 g
Fedt: 28,4 % 3,9 g
Relateret video
Hvordan koger man broccoli

Få tips til hvordan du nænsomt koger broccoli med Karolines Køkkenskole.

Ingredienser

10 g Smør
400 g Kyllingeinderfileter i mundrette stykker
½ liter Karrysauce
3 spsk Koncentreret tomatpuré
4 Gulerødder i tynde stave (ca. 200 g)
½ tsk Groft salt
50 g Cashewnødder
Pynt
Finthakket rå broccoli
Tilbehør
240 g Brune ris, parboiled - koges
400 g Dampet broccoli
Se opskriften, tips, inspiration og mange flere opskrifter på Arla.dk Se opskriften, tips, inspiration og mange flere opskrifter på Arla.dk