Kyllingegryde

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(103 vurderinger)

30 min

Så nemt og hurtigt kan det gøres. Karrysaucen med tomat giver masser af smag til kylling og grøntsager, så du på næsten ingen tid har et dejligt aftensmåltid. Skift risene ud med naanbrød, hvis du har ekstra travlt.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

  • 50 g cashewnødder

Pynt

  • finthakket rå broccoli

Tilbehør

  • 240 g brune ris - koges
  • 400 g dampet broccoli

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Lad smørret blive gyldent i en tykbundet gryde. Brun kyllingestykkerne i ca. 2 min. - rør af og til. Tag kødet op. Kom karrysauce og tomatpuré i gryden og rør det godt sammen. Kom kødet tilbage i gryden sammen med gulerødder og salt. Bring i kog og kog retten ved svag varme og under låg i ca. 3 min. Smag til.

Kom cashewnødderne i en kold pande og rist dem ved kraftig varme og under omrøring i ca. 3 min. Skru ned til jævn varme og rist til nødderne er gyldne - rør af og til.

Server kyllingegryden med drys af ristede cashewnødder og hakket broccoli sammen med ris og dampet broccoli.

Hvordan koger man broccoli

Få tips til hvordan du nænsomt koger broccoli med Karolines Køkkenskole.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 9780 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 28,8 g
  • Protein: 25 %
  • Kulhydrat: 47 %
  • Fedt: 28 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag