Kyllingegryde

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(4 vurderinger)

30 min

Så nemt og hurtigt kan det gøres. Karrysaucen med tomat giver masser af smag til kylling og grøntsager, så du på næsten ingen tid har et dejligt aftensmåltid. Skift risene ud med naanbrød, hvis du har ekstra travlt.

Ingredienser

Antal portioner
  • 50 g cashewnødder

Pynt

  • finthakket rå broccoli

Tilbehør

  • 240 g brune ris - koges
  • 400 g dampet broccoli

Sådan gør du

Sådan gør du

Lad smørret blive gyldent i en tykbundet gryde. Brun kyllingestykkerne i ca. 2 min. - rør af og til. Tag kødet op. Kom karrysauce og tomatpuré i gryden og rør det godt sammen. Kom kødet tilbage i gryden sammen med gulerødder og salt. Bring i kog og kog retten ved svag varme og under låg i ca. 3 min. Smag til.

Kom cashewnødderne i en kold pande og rist dem ved kraftig varme og under omrøring i ca. 3 min. Skru ned til jævn varme og rist til nødderne er gyldne - rør af og til.

Server kyllingegryden med drys af ristede cashewnødder og hakket broccoli sammen med ris og dampet broccoli.

Hvordan koger man broccoli

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 9780 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 28,8 g
  • Protein: 25 %
  • Kulhydrat: 47 %
  • Fedt: 28 %

Print

Kilde: