Chilipilaf med koriandersauce

Nøglehulsmærket opskrift

Chilipilaf med koriandersauce

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(2 vurderinger)

45 min

Nøglehulsmærket opskrift

Spicy risret serveret til stegt kød. Mums!

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

  • 25 g smør
  • 240 g løse ris, parboiled (ca. 3 dl)
  • 2 spsk finthakket rød chilipeber
  • 1 tsk stødt chili
  • 4½ dl vand
  • 2 tsk groft salt
  • 400 g optøede, frosne majskerner

Flanksteak

  • 2 spsk rapsolie
  • 1 flanksteak
  • ¾ tsk groft salt
  • friskkværnet peber

Koriandersauce

Tilbehør

  • 200 g blandet grøn salat af babyblade, forårsløg og korianderblade

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Lad smørret smelte i en stor, tykbundet gryde ved kraftig varme, men uden at det bruner. Svits ris og de 2 slags chili i ca. ½ min. Tilsæt vand og salt og kog risene ved svag varme og under tætsluttende låg i ca. 12 min. Tag gryden af varmen og lad risene trække, stadig under låg, i ca. 12 min. Kom majskernerne i en skål, hæld kogende vand over og lad dem dryppe af i en sigte. Vend majs og ris sammen og smag chilipilaffen til.

Flanksteak

Lad imens olien blive varm i en pande. Brun steaken ca. 1 min. på hver side og drys med salt og peber. Steg den derefter ved svag varme ca. 12 min. - vend kødet af og til. Tag flanksteaken op og lad den hvile tildækket i ca. 10 min.

Koriandersauce

Vend alle ingredienserne sammen og stil saucen tildækket i køleskabet i mindst 15 min. Smag til.

Tip

Hvis saucen er for tyk, kan den røres op med lidt mælk.

Sådan steger du den perfekte bøf

Vil du servere en mør og saftig bøf er kvaliteten altafgørende. Karolines Køkkenskole viser her én metode til, hvordan du udvælger og steger en bøf, så den bliver helt perfekt.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 9740 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 15,5 g
  • Protein: 25 %
  • Kulhydrat: 52 %
  • Fedt: 23 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag