Chokoladecheesecake i glas

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(49 vurderinger)

60+ min

En dejlig variant af cheesecake som er virkelig nem og hurtigt at lave.

Ingredienser

Antal portioner

  • 25 g smør
  • 4 digestive kiks

Pynt

  • høvlet mørk chokolade (ca. 55% kakao)
  • høvlet hvid chokolade

Sådan gør du

Sådan gør du

Lad smørret smelte i en gryde. Knus kiksene og bland dem i smørret. Fordel kikseblandingen i 4 glas (a ca. 3 dl) - ca. 1½ spsk i hvert.

Pisk fløden sammen med kakao, flormelis og vaniljesukker. Rør kvark sammen med flødeblandingen og fordel cremen i glassene. Stil de 4 chokolade cheesecake tildækkede i køleskabet i mindst 1 time.

Pynt desserterne med 2 slags chokolade inden servering.

Tip

Desserterne er lavet på friskost og har derfor en let syrlig smag.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 6100 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 8,5 g
  • Protein: 12 %
  • Kulhydrat: 35 %
  • Fedt: 53 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: