Chokoladecheesecake i glas

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(44 vurderinger)

60+ min

En dejlig variant af cheesecake som er virkelig nem og hurtigt at lave.

Ingredienser

Antal portioner
  • 25 g smør
  • 4 digestive kiks

Pynt

  • høvlet mørk chokolade (ca. 55% kakao)
  • høvlet hvid chokolade

Sådan gør du

Sådan gør du

Lad smørret smelte i en gryde. Knus kiksene og bland dem i smørret. Fordel kikseblandingen i 4 glas (a ca. 3 dl) - ca. 1½ spsk i hvert.

Pisk fløden sammen med kakao, flormelis og vaniljesukker. Rør kvark sammen med flødeblandingen og fordel cremen i glassene. Stil de 4 chokolade cheesecake tildækkede i køleskabet i mindst 1 time.

Pynt desserterne med 2 slags chokolade inden servering.

Tip

Desserterne er lavet på friskost og har derfor en let syrlig smag.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 6100 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 8,5 g
  • Protein: 12 %
  • Kulhydrat: 35 %
  • Fedt: 53 %

Er du til laktosefri mejeriprodukter?

Tilbage

Se hele vores laktosefri udvalg

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

Se hele vores laktosefri udvalg

Tilbage

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Print

Kilde: