Chokoladecheesecake i glas

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(50 vurderinger)

60+ min

En dejlig variant af cheesecake som er virkelig nem og hurtigt at lave.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

  • 25 g smør
  • 4 digestive kiks

Pynt

  • høvlet mørk chokolade (ca. 55% kakao)
  • høvlet hvid chokolade

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Lad smørret smelte i en gryde. Knus kiksene og bland dem i smørret. Fordel kikseblandingen i 4 glas (a ca. 3 dl) - ca. 1½ spsk i hvert.

Pisk fløden sammen med kakao, flormelis og vaniljesukker. Rør kvark sammen med flødeblandingen og fordel cremen i glassene. Stil de 4 chokolade cheesecake tildækkede i køleskabet i mindst 1 time.

Pynt desserterne med 2 slags chokolade inden servering.

Tip

Desserterne er lavet på friskost og har derfor en let syrlig smag.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 6100 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 8,5 g
  • Protein: 12 %
  • Kulhydrat: 35 %
  • Fedt: 53 %

Tilbage

Vind 5000 kr. til årets julemiddag!

Hos Karolines Køkken har vi dækket op til den helt store julemiddag. Du kan finde inspiration til lækre juleretter og deltage i vores quiz. Der er 3 gavekort på 5000 kr. til føtex, Bilka og Netto i spil. Glædelig jul!

Besøg julebordet og quiz med

Vind 5000 kr.!

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde:

Andre gode forslag