Chokoladecheesecake i glas
60+ min

Chokoladecheesecake i glas

En dejlig variant af cheesecake som er virkelig nem og hurtigt at lave.
Bedømmelse (31 vurderinger)

Min bedømmelse:

Chokoladecheesecake i glas

En dejlig variant af cheesecake som er virkelig nem og hurtigt at lave.

Antal portioner
  • 25 g smør
  • 4 digestive kiks

Pynt

  • høvlet mørk chokolade (ca. 55% kakao)
  • høvlet hvid chokolade

Fremgangsmåde:

Lad smørret smelte i en gryde. Knus kiksene og bland dem i smørret. Fordel kikseblandingen i 4 glas (a ca. 3 dl) - ca. 1½ spsk i hvert.

Pisk fløden sammen med kakao, flormelis og vaniljesukker. Rør kvark sammen med flødeblandingen og fordel cremen i glassene. Stil de 4 chokolade cheesecake tildækkede i køleskabet i mindst 1 time.

Pynt desserterne med 2 slags chokolade inden servering.

Tip

Desserterne er lavet på friskost og har derfor en let syrlig smag.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 6100 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 8,5 g
  • Protein: 12 %
  • Kulhydrat: 35 %
  • Fedt: 53 %
Print