Ny

Chokoladeknæk

15 min

Smelt din yndlingschokolade og top med dit yndlingsknas - og du har lækre chokoladeknæk, lige som du foretrækker dem. Nyd dem som snack eller brug dem til at pynte en kage eller en portion is med. Det er en god måde at få brugt eventuelle rester af smeltet chokolade fra andre projekter på.

Chokoladeknæk
Mere inspiration
Velbekomme!

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

5488 kJ / 1312 kcal

Næringsindhold pr. 100g

2087 kJ / 499 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 1,7 g
Protein: 4,7 % 5,8 g
Kulhydrat: 44,9 % 55,1 g
Fedt: 50,4 % 28,4 g
Variation

Du kan lave chokoladeknæk af alle slags chokolade, ligesom det kun er fantastien der sætter grænser for topping. Prøv fx andre slags tørret frugt og nødder, frø, frysetørrede bær, lakrids, knuste kaffebønner, chiliflager, flagesalt osv.

Relateret video
Hvordan smelter man chokolade

Karolines Køkkenskole guider dig igennem chokoladetemperering - og du skal bare sørge for: god chokolade, et vandbad, et chokoladetermometer og en god portion tålmodighed.

Ingredienser