Trøffelkugler

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(4 vurderinger)

60+ min

Bløde chokoladetrøfler der smelter i munden. Pynt dem gerne forskelligt, det ser festligt og flot ud.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Ca. 32 stk.

Antal portioner

Pynt

  • kokosmel, finthakkede nødder, hampefrø, kakaopulver, flormelis, lakridspulver eller pensl med smeltet chokolade

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Kom de to slags chokolade i en skål. Bland fløde og kondenseret mælk i en gryde og bring den i kog. Hæld den varme fløde over chokoladen og rør til den er smeltet. Rør smørret i. Dæk overfladen med husholdningsfilm, så der ikke dannes kondens og stil trøffelmassen i køleskabet min. 4 timer - eller til den er helt kold.

Tag en skefuld kold trøffelmasse op i hænderne og rul den hurtigt til en kugle. Tril den i én eller flere slags pynt. Fortsæt med resten af trøffelmassen. Opbevar trøffelkuglerne i fryseren (de bliver ikke hårde) og server dem iskolde.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 11710 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 7,5 g
  • Protein: 6 %
  • Kulhydrat: 34 %
  • Fedt: 60 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag