Trøffelkugler
5 timer
Fryseegnet
•
Bløde chokoladetrøfler der smelter i munden. Pynt dem gerne forskelligt, det ser festligt og flot ud.
Ingredienser
200 g
Finthakket mælkechokolade
|
|
---|---|
100 g
Finthakket mørk chokolade
|
|
1½ dl
Piskefløde
|
|
¾ dl
Kondenseret mælk
|
|
10 g
Blødt smør
|
Pynt
Kokosmel, finthakkede nødder, hampefrø, kakaopulver, flormelis, lakridspulver eller pensl med smeltet chokolade
|
---|
Sådan gør du
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
9717 kJ / 2322 kcal
Næringsindhold pr. 100g
1767 kJ / 422 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,3 g |
Protein: | 5,1 % | 5,3 g |
Kulhydrat: | 33,7 % | 35 g |
Fedt: | 61,2 % | 29,2 g |
Relateret video
Hvordan smelter man chokolade
Karolines Køkkenskole guider dig igennem chokoladetemperering - og du skal bare sørge for: god chokolade, et vandbad, et chokoladetermometer og en god portion tålmodighed.