Chokoladekonfektkager

60+ min

Lækker tung chokoladekage, der skal serveres i små bidder. Uhmm...

Chokoladekonfektkager
Velbekomme!

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

14206 kJ / 3395 kcal

Næringsindhold pr. 100g

1855 kJ / 443 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 0,5 g
Protein: 4,5 % 4,9 g
Kulhydrat: 44,3 % 48,3 g
Fedt: 51,2 % 25,7 g
Frysetips

Frys kagen før udskæring. Lad kagen tø ved stuetemperatur i ca. 5 timer. Skær kagen ud og pynt den med chokolade, flormelis og ristede mandler.

Relateret video
Hvordan smelter man chokolade

Karolines Køkkenskole guider dig igennem chokoladetemperering - og du skal bare sørge for: god chokolade, et vandbad, et chokoladetermometer og en god portion tålmodighed.

Ingredienser