Chokolademuffins med is og frysetørrede hindbær
2 timer
•
Arbejdstid: 45 min
•
Prøv med is som topping på dine muffins. Det ser flot ud og smager fantastisk.
Ingredienser
Chokolademuffins
|
1
Æg
|
|
|---|---|
|
125 g
Sukker (ca. 1½ dl)
|
|
|
1 tsk
Vaniljesukker
|
|
|
¾ dl
Mælk
|
|
|
75 g
Hvedemel (ca. 1¼ dl)
|
|
|
¾ tsk
Bagepulver
|
|
|
100 g
Smør
|
|
|
200 g
Mørk chokolade
|
|
450 g
Vaniljeflødeis
|
|---|
Pynt
|
Frysetørrede hindbær
|
|
|---|---|
|
Friske blåbær
|
Sådan gør du
Chokolademuffins
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
1373 kJ / 328 kcal
Energifordeling
| Energi pr 100 g | |
|---|---|
| Fiber: | 0,4 g |
| Protein: | 3,8 g |
| Fedt: | 17,3 g |
| Kulhydrat: | 39,3 g |
Relateret video
Sådan flækker du en vaniljestang
Se hvordan du får kornene ud af en vaniljestang med Karolines Køkkenskole – og få inspiration til hjemmelavet vaniljesukker.