Citronfromage med ymer

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(31 vurderinger)

60+ min

Denne citronfromage med ymer, er den perfekte dessert til dig som elsker en syrlig og cremet smagsoplevelse.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Læg husblassen i blød i koldt vand i ca. 10 min. Pisk hele æg og sukker luftigt med en håndmixer. Tilsæt ymer, citron- og appelsinskal. Træk husblassen op af vandet med det vand, der hænger ved. Smelt den i vandbad. Afkøl husblassen med appelsin- og citronsaft og bland den i ymerblandingen under omrøring. Pisk fløden stiv og vend den forsigtigt i fromagen. Hæld fromagen i portionsglas når den er næsten stiv. Stil den koldt. Pynt med flødeskum ved serveringen.

Sådan pisker du flødeskum

Vil du have perfekt pisket flødeskum? Så se her hvordan Karolines Køkkenskole pisker et luftigt og cremet flødeskum.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 7720 kJ
  • Energifordeling:
  • Protein: 11 %
  • Kulhydrat: 29 %
  • Fedt: 60 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag