Citronmarinerede kartofler med oliven

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(6 vurderinger)

45 min

Kartoffelsalat kan selvfølgelig spises hele året, men denne er perfekt til grillet kød en dejlig sommeraften.

Ingredienser

Antal portioner

  • 1 kg små, faste kartofler, fx nix pille
  • 200 g Karolines Køkken® Klassisk Salatost i tern Klassisk Salatost i tern
  • 1 rødløg i ringe (ca. 100 g)
  • 2 spsk olivenolie
  • ¾ dl sorte oliven med sten, fx kalamata
  • ½ dl grofthakket bredbladet persille
  • ½ spsk fintrevet citronskal (usprøjtet)
  • 1 tsk friskpresset citronsaft
  • 1 tsk havsalt, fx læsø sydesalt

Hertil

  • 400 g oksefilet - 4 grillede bøffer
  • 4 grillede majskolber

Sådan gør du

Sådan gør du

Skrub kartoflerne og kog dem ca. 12 min. eller til de er møre. Smuldr osten, fx med en gaffel - gem lidt tern til pynt. Lad kartoflerne køle let af og skær dem i halve. Bland de lune kartofler med løg og de øvrige ingredienser. Vend godt rundt i kartoffelsalaten og smag til. Server straks sammen med fx bøffer og grillede majs.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 10780 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 14 g
  • Protein: 21 %
  • Kulhydrat: 27 %
  • Fedt: 52 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde:

Vin match

Barbera Piemonte, Italien

vin på druen barbera fungerer rigtig godt til retter med friskhed og syre Kilde: Martin Nordkvist

Læs om vin til bøf