Du kan koge kartoflerne og lægge dem i en plasticpose med marinaden dagen før. Opbevar kartoflerne på køl.
7893 kJ / 1886 kcal
226 kJ / 54 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,1 g |
Protein: | 13,7 % | 1,8 g |
Kulhydrat: | 58,7 % | 7,8 g |
Fedt: | 27,6 % | 1,7 g |
Har du lyst til en mere traditionel kartoffelsalat?
1½ kg
Nye kartofler
|
|
---|---|
1 liter
Vand
|
|
1 tsk
Groft salt
|
2 spsk
Stærk grov sennep
|
|
---|---|
2 spsk
Hvidvinseddike
|
|
4 spsk
Vand
|
|
1 spsk
Olivenolie
|
|
1 tsk
Fint salt
|
|
Friskkværnet peber
|
|
3 spsk
Kapers uden lage
|
¾ bundt
Forårsløg i tynde ringe (ca. 75 g)
|
|
---|---|
1 dl
Klippet karse
|
|
3 spsk
Hakket frisk dild
|
|
200 g
Salatost, skåret i stave
|
|
1¾ liter
Salat revet i grove stykker, fx iceberg
|