Kartoffelsalat med krydderurter - Opskrifter - Arla

Kartoffelsalat med krydderurter

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(44 vurderinger)

60+ min

Denne kartoffelsalat med syrlig marinade og friske krydderurter smager fantastisk til stegt kød

Ingredienser

Antal portioner

  • 1½ kg nye kartofler
  • 1 liter vand
  • 1 tsk groft salt

Marinade

  • 2 spsk stærk grov sennep
  • 2 spsk hvidvinseddike
  • 4 spsk vand
  • 1 spsk olivenolie
  • 1 tsk fint salt
  • friskkværnet peber
  • 3 spsk kapers uden lage

Hertil:

  • 600 g stegt kød, fx okseculotte

Sådan gør du

Sådan gør du

Skrab kartoflerne og skær evt. de største i mindre stykker. Kom kartoflerne i en gryde med kogende vand tilsat salt. Kog dem ved svag varme og under låg i ca. 15 min. eller til de er møre. Hæld vandet fra kartoflerne og damp dem tørre.

Marinade

Rør imens alle ingredienserne sammen i en stor skål.

Vend de let afkølede kartofler i marinaden. Stil kartoflerne tildækket i køleskabet i mindst 1 time.

Ved serveringen

Skær osten i stave. Vend forårsløg og krydderurter sammen med de marinerede kartofler. Vend derefter forsigtigt osten i og smag til med lidt salt. Læg en bund af salat i et stort, fladt fad og anret herpå kartoffelsalaten.

Tip

I stedet for queso fresco kan du bruge salatost i blok, fx Puck. Undlad da at krydre med salt.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 9820 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 23,6 g
  • Protein: 31 %
  • Kulhydrat: 42 %
  • Fedt: 27 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: