Citronsmør

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(3 vurderinger)

60+ min

Citronsmør kan smøres direkte på brødet og gør det ud for både smør og syltetøj.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

25 serveringer pr. portion

Antal portioner

  • 1 dl friskpresset friskpresset citronsaft (ca. 2 citroner)
  • 200 g smør
  • 170 g sukker (ca. 2 dl)
  • 2 æg

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Kom citronsaft, smør og sukker i en gryde og bring det i kog. Kog blandingen i ca. 5 min. ved svag varme og uden låg. Tag gryden fra varmen og skum smørblandingen. Pisk æggene sammen og pisk lidt af den varme smørblanding i. Hæld "de lune æg" i gryden under omrøring og giv derefter blandingen et opkog, i ca. 1 min. Hæld citronsmørret i et glas og stil det i køleskabet i ca. 1 døgn.

Tips

Citronsmørret smøres direkte på brødet og gør det ud for både smør og syltetøj. Kan holde sig friskt på køl i ca. 14 dage.

Kan serveres til

Nybagte grovboller eller andet brød til en brunch eller bare en kop te.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 9700 kJ
  • Energifordeling:
  • Protein: 2 %
  • Kulhydrat: 32 %
  • Fedt: 66 %

Tilbage

Vind 5000 kr. til årets julemiddag!

Hos Karolines Køkken har vi dækket op til den helt store julemiddag. Du kan finde inspiration til lækre juleretter og deltage i vores quiz. Der er 3 gavekort på 5000 kr. til føtex, Bilka og Netto i spil. Glædelig jul!

Besøg julebordet og quiz med

Vind 5000 kr.!

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde:

Andre gode forslag