Confiterede andelår er andelår, der dækkes af andefedt og steges i ovnen, hvilket gør dem super møre og lækre. Confiterede andelår er oplagte på julefrokostbordet, men kan også supplere den hele and juleaften, hvis der er rift om andelårene. De confiterede andelår holder sig nogle uger i køleskabet, så det er en god idé at lave en større portion, når du er i gang.
Efteråret byder af og til på en fasan - brug den til denne dejlige ret.
Hvis andefedtet ikke dækker andelårene helt, er det en god idé at vende dem undervejs.
52298 kJ / 12500 kcal
1686 kJ / 403 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,4 g |
Protein: | 7,8 % | 7,7 g |
Kulhydrat: | 1,8 % | 1,8 g |
Fedt: | 90,4 % | 41,2 g |
Appelsinfileter er lækre både i det søde og det salte køkken. Karolines Køkkenskole viser, hvordan du nemt skærer appelsinfileter.