Ca. 18 min. ved 175° - traditionel ovn.
Desserten kan også serveres med cremefraiche eller en god vaniljeis.
Hvis du ikke har ramakiner, så bag dine cookies i Weck glas eller andre små ovnfaste skåle. De behøver ikke være ens, men skal blot have en volumen på ca. 1.5 dl. De fleste almindelige keramikkopper er også ovnfaste.
11448 kJ / 2736 kcal
1729 kJ / 413 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,8 g |
Protein: | 4,1 % | 4,2 g |
Kulhydrat: | 44,6 % | 45,3 g |
Fedt: | 51,3 % | 24 g |
75 g
Blødt smør
|
|
---|---|
50 g
Sukker (ca. 1½ dl)
|
|
75 g
Brun farin (ca. 1½ dl)
|
|
1 tsk
Vaniljesukker
|
|
1
Æg
|
|
125 g
Hvedemel (ca. 4½ dl)
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
1 tsk
Bagepulver
|
|
125 g
Grofthakket mørk chokolade eller chokoladeknapper
|
1½ dl
Piskefløde - letpisket
|
---|