Den bedste opskrift på helt klassiske cookies.
Desserten kan også serveres med cremefraiche eller en god vaniljeis.
Hvis du ikke har ramakiner, så bag dine cookies i Weck glas eller andre små ovnfaste skåle. De behøver ikke være ens, men skal blot have en volumen på ca. 1.5 dl. De fleste almindelige keramikkopper er også ovnfaste.
11559 kJ / 2763 kcal
1746 kJ / 417 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,8 g |
Protein: | 4,1 % | 4,2 g |
Kulhydrat: | 44,1 % | 45,3 g |
Fedt: | 51,8 % | 24,4 g |
Blødt smør
|
75 g |
---|---|
Sukker (ca. 1½ dl)
|
50 g |
Brun farin (ca. 1½ dl)
|
75 g |
Vaniljesukker
|
1 tsk |
Æg
|
1 |
Hvedemel (ca. 4½ dl)
|
125 g |
Groft salt
|
½ tsk |
Bagepulver
|
1 tsk |
Grofthakket mørk chokolade eller chokoladeknapper
|
125 g |
1½ dl |