Cornflakespanerede karbonader
45 min

Cornflakespanerede karbonader

Karbonaderne bliver sprøde og lækre af de knasende cornflakes og den smeltede ost.
Bedømmelse (6 vurderinger)

Min bedømmelse:

Cornflakespanerede karbonader

Karbonaderne bliver sprøde og lækre af de knasende cornflakes og den smeltede ost.

Antal portioner
  • 3 liter vand
  • 1 spsk groft salt
  • 300 g tørret pasta, fx penne
  • 10 g smør
  • 450 g champignoner i skiver
  • 250 g cherrytomater i halve
  • 1 dl hakket bredbladet persille
  • 2 tsk fintrevet citronskal (usprøjtet)
  • ½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber

Pynt

  • bredbladet persille

Fremgangsmåde:

Knus cornflakesene i en plastikpose egnet til madvarer. Kom dem i en tallerken og bland med ost, salt og peber. Form kødet til 4 karbonader. Tryk karbonaderne godt ned i paneringen - det der ikke hænger ved, kan drysses på under stegningen. Lad fedtstof blive gylden i en pande. Brun karbonaderne ved jævn varme ca. 1 min. på hver side - vend dem forsigtigt. Steg derefter karbonaderne ved svag varme, ca. 6 min. på hver side.

Bring imens vand og salt i kog i en stor, tykbundet gryde. Kog pastaen i 8-10 min. Den skal have "bid", men ikke være rå. Tag 2½ dl pastavand fra og lad pastaen dryppe af i et dørslag.

Lad fedtstof blive gylden i gryden. Steg champignonerne ved kraftig varme i ca. 5 min. Tilsæt tomater, den friskkogte pasta, persille, citronskal, salt, peber og pastavandet. Varm pastaen igennem og smag til.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 10760 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 24 g
  • Protein: 29 %
  • Kulhydrat: 42 %
  • Fedt: 29 %
Print