Cornflakespanerede karbonader

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(10 vurderinger)

45 min

Karbonaderne bliver sprøde og lækre af de knasende cornflakes og den smeltede ost.

Ingredienser

Antal portioner

  • 3 liter vand
  • 1 spsk groft salt
  • 300 g tørret pasta, fx penne
  • 10 g smør
  • 450 g champignoner i skiver
  • 250 g cherrytomater i halve
  • 1 dl hakket bredbladet persille
  • 2 tsk fintrevet citronskal (usprøjtet)
  • ½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber

Pynt

  • bredbladet persille

Sådan gør du

Sådan gør du

Knus cornflakesene i en frysepose. Kom dem i en tallerken og bland med ost, salt og peber. Form kødet til 4 karbonader. Tryk karbonaderne godt ned i paneringen - det der ikke hænger ved, kan drysses på under stegningen. Lad fedtstof blive gylden i en pande. Brun karbonaderne ved jævn varme ca. 1 min. på hver side - vend dem forsigtigt. Steg derefter karbonaderne ved svag varme, ca. 6 min. på hver side.

Bring imens vand og salt i kog i en stor, tykbundet gryde. Kog pastaen i 8-10 min. Den skal have "bid", men ikke være rå. Tag 2½ dl pastavand fra og lad pastaen dryppe af i et dørslag.

Lad fedtstof blive gylden i gryden. Steg champignonerne ved kraftig varme i ca. 5 min. Tilsæt tomater, den friskkogte pasta, persille, citronskal, salt, peber og pastavandet. Varm pastaen igennem og smag til.

Sådan koger du pasta

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 10760 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 24 g
  • Protein: 29 %
  • Kulhydrat: 42 %
  • Fedt: 29 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: