Frikadellerne kan fryses. Lun den inden serveringen.
8118 kJ / 1940 kcal
320 kJ / 76 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,7 g |
Protein: | 24,4 % | 4,6 g |
Kulhydrat: | 50,3 % | 9,5 g |
Fedt: | 25,3 % | 2,2 g |
Har du brug for en hjælpende hånd til sovsen? Karolines Køkkenskole viser dig med få trin grundopskriften på en opbagt sovs.
Hakket grisekød (ca. 12% fedt)
|
300 g |
---|---|
Groft salt
|
¾ tsk |
Fintrevet zittauerløg
|
1 spsk |
Æg
|
1 |
Mælk
|
1 dl |
Hvedemel
|
4 spsk |
Friskkværnet peber
|
Smør
|
15 g |
---|---|
Hvedemel
|
2 spsk |
Mælk eller bouillon
|
4 dl |
Groft salt
|
¾ tsk |
Friskkværnet peber
|
|
Kulør
|
Kogte kartofler
|
1 kg |
---|---|
Letkogte grøntsager, fx grønne bønner eller gulerødder
|
600 g |