Frikadeller med sauce og kartofler

Frikadeller med sauce og kartofler

45 min Hovedret
Fryseegnet

Verdens bedste frikadeller er dem som mormor lavede! Gammeldags opskrift på frikadeller med kartofler og opbagt brun sovs - lige som mormor lavede det. Supplér de lækre frikadeller med tilbehør af grøntsager, fx grønne bønner eller gulerødder.

Velbekomme!
Frysetip

Frikadellerne kan fryses. Lun den inden serveringen.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

8563 kJ / 2047 kcal

Næringsindhold pr. 100g

337 kJ / 81 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 1,3 g
Protein: 24,1 % 4,8 g
Kulhydrat: 52 % 10,3 g
Fedt: 23,9 % 2,2 g
Relateret video
Sådan laver du en opbagt sovs

Har du brug for en hjælpende hånd til sovsen? Karolines Køkkenskole viser dig med få trin grundopskriften på en opbagt sovs.

Ingredienser