Cremet nøddekage med appelsinflødeskum
1 time
•
En himmelsk kage - som skal være lidt blød i midten.
Ingredienser
|
3 dl
Hasselnøddekerner
|
|
|---|---|
|
90 g
Smeltet smør
|
|
|
175 g
Sukker (ca. 2 dl)
|
|
|
3
Æg
|
|
|
250 g
Kvark eller græsk yoghurt
|
|
|
125 g
Hvedemel (ca. 2 dl)
|
|
|
¼ tsk
Groft salt
|
|
|
½ tsk
Bagepulver
|
Appelsinflødeskum
|
¼ liter
Piskefløde
|
|
|---|---|
|
50 g
Flormelis (ca. 1 dl)
|
|
|
1
Appelsin - revet skal heraf
|
Pynt
|
Appelsinskal (usprøjtet)
|
|---|
Sådan gør du
Appelsinflødeskum
Bagetid
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
1265 kJ / 302 kcal
Energifordeling
| Energi pr 100 g | |
|---|---|
| Fiber: | 1,5 g |
| Protein: | 6,5 g |
| Fedt: | 18,9 g |
| Kulhydrat: | 26,8 g |
Relateret video
Sådan pisker du flødeskum
Vil du have perfekt pisket flødeskum? Så se her hvordan Karolines Køkkenskole pisker et luftigt og cremet flødeskum.