Cremet nøddekage med appelsinflødeskum
                                
                                    1 time
                                
                        
                    
                
                    •
                    
            
        
    En himmelsk kage - som skal være lidt blød i midten.
Ingredienser
| 
                                     
                                            
                                                    3 dl
                                                Hasselnøddekerner
                                            
                                     
                                 | 
                                |
|---|---|
| 
                                     
                                            
                                                    90 g
                                                Smeltet smør
                                            
                                     
                                 | 
                                |
| 
                                     
                                            
                                                    175 g
                                                Sukker (ca. 2 dl)
                                            
                                     
                                 | 
                                |
| 
                                     
                                            
                                                    3
                                                Æg
                                            
                                     
                                 | 
                                |
| 
                                     
                                            
                                                    250 g
                                                Kvark eller græsk yoghurt
                                            
                                     
                                 | 
                                |
| 
                                     
                                            
                                                    125 g
                                                Hvedemel (ca. 2 dl)
                                            
                                     
                                 | 
                                |
| 
                                     
                                            
                                                    ¼ tsk
                                                Groft salt
                                            
                                     
                                 | 
                                |
| 
                                     
                                            
                                                    ½ tsk
                                                Bagepulver
                                            
                                     
                                 | 
                                
Appelsinflødeskum
| 
                                     
                                            
                                                    ¼ liter
                                                Piskefløde
                                            
                                     
                                 | 
                                |
|---|---|
| 
                                     
                                            
                                                    50 g
                                                Flormelis (ca. 1 dl)
                                            
                                     
                                 | 
                                |
| 
                                     
                                            
                                                    1
                                                Appelsin - revet skal heraf
                                            
                                     
                                 | 
                                
Pynt
| 
                                     
                                            
                                                    
                                                Appelsinskal (usprøjtet)
                                            
                                     
                                 | 
                                
|---|
Sådan gør du
Appelsinflødeskum
Bagetid
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
1265 kJ / 302 kcal
Energifordeling
| Energi pr 100 g | |
|---|---|
| Fiber: | 1,5 g | 
| Protein: | 6,5 g | 
| Fedt: | 18,9 g | 
| Kulhydrat: | 26,8 g | 
            Relateret video
            Sådan pisker du flødeskum
            
    Vil du have perfekt pisket flødeskum? Så se her hvordan Karolines Køkkenskole pisker et luftigt og cremet flødeskum.