Ca. ½ time ved 150° - varmluft.
13204 kJ / 3156 kcal
1179 kJ / 282 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,8 g |
Protein: | 5,4 % | 3,7 g |
Kulhydrat: | 50,8 % | 35,2 g |
Fedt: | 43,8 % | 14 g |
Vil du have perfekt pisket flødeskum? Så se her hvordan Karolines Køkkenskole pisker et luftigt og cremet flødeskum.
4
Æggehvider (ca. 1¼ dl)
|
|
---|---|
200 g
Sukker (ca. 2½ dl)
|
|
2 spsk
Havtornsaft
|
|
100 g
Grofthakkede hasselnøddekerner
|
|
100 g
Hvedemel (ca. 1¾ dl)
|
10 g
Smør
|
---|
1 dl
Sukker
|
|
---|---|
1 dl
Vand
|
|
125 g
Friske eller frosne havtorn (ca. 2 dl)
|
¼ liter
Piskefløde
|
---|