Nøddekage med muligheder
•

Nøddekagen er fantastisk som den er, men du kan også servere den med frugt, flødeskum, is, bærcoulis eller du kan flække den til lagkagebunde
Ingredienser
150 g
Smør
|
|
---|---|
1 dl
Mælk
|
|
2
Æg
|
|
250 g
Sukker (ca. 3 dl) (ca. g)
|
|
150 g
Hvedemel (ca. 2½ dl)
|
|
100 g
Fintmalede hasselnøddekerner
|
|
2 tsk
Bagepulver
|
15 g
Smør - til pensling
|
|
---|---|
3 spsk
Rasp
|
100 g
Mørk chokolade
|
|
---|---|
10 g
Smør
|
|
100 g
Hasselnøddekerner
|
Hertil
600 g
Frisk frugt, fx mangofrugt, appelsinfileter og/eller ananas
|
---|
Sådan gør du
Bagetid:
Ca. 50 min. ved 175° - traditionel ovnvarme.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
16765 kJ / 4007 kcal
Næringsindhold pr. 100g
979 kJ / 234 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,3 g |
Protein: | 6,9 % | 4 g |
Kulhydrat: | 30 % | 17,3 g |
Fedt: | 63,1 % | 16,7 g |
