Cremet nøddekage med appelsinflødeskum

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(21 vurderinger)

1 timer

En himmelsk kage - som skal være lidt blød i midten.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Opskriften gælder for 10 personer

Appelsinflødeskum

Pynt

  • appelsinskal (usprøjtet)

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Blend 2 dl af hasselnøddekernerne og pisk dem sammen med fedtstof og sukker. Tilsæt æggene et af gangen og halvdelen af kvarken - gem resten til flødeskummet. Bland mel, salt og bagepulver og vend det i dejen. Hæld dejen i en springform med bagepapir i bunden (ca. 22 cm i diameter). Hak resten af nødderne groft og drys dem over dejen og bag kagen midt i ovnen. Lad den køle af på en bagerist.

Appelsinflødeskum

Pisk fløden til et let skum og rør flormelis og resten af kvarken heri sammen med appelsinskal. Server appelsinflødeskummet til den nybagte kage.

Bagetid

Ca. 25 min. ved 200°.

Sådan pisker du flødeskum

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 18350 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 20,4 g
  • Protein: 9 %
  • Kulhydrat: 35 %
  • Fedt: 56 %

Tilbage

Vind 5000 kr. til årets julemiddag!

Hos Karolines Køkken har vi dækket op til den helt store julemiddag. Du kan finde inspiration til lækre juleretter og deltage i vores quiz. Der er 3 gavekort på 5000 kr. til føtex, Bilka og Netto i spil. Glædelig jul!

Besøg julebordet og quiz med

Vind 5000 kr.!

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde:

Andre gode forslag