Cremet persillerodssuppe med torsk og karse
1 time
•
Arbejdstid: 30 min
•
Lækker grøn og cremet persillerodssuppe med torsk toppet med frisk karse.
Ingredienser
|
4
Persillerødder (ca. 500 g)
|
|
|---|---|
|
15 g
Smør
|
|
|
1
Grofthakket løg (ca. 75 g)
|
|
|
2 dl
Tør hvidvin
|
|
|
7½ dl
Fiskebouillon
|
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
|
¼ liter
Piskefløde
|
Stegt torsk
|
15 g
Smør
|
|
|---|---|
|
400 g
Torskefilet i mindre stykker
|
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
2 dl
Persille
|
|---|
Pynt
|
Karse og rød skovsyre
|
|
|---|---|
|
Olivenolie
|
Tilbehør
|
240 g
Lunt grovbrød
|
|---|
Sådan gør du
Stegt torsk
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
482 kJ / 115 kcal
Energifordeling
| Energi pr 100 g | |
|---|---|
| Fiber: | 1,5 g |
| Protein: | 4,7 g |
| Fedt: | 6,7 g |
| Kulhydrat: | 9,1 g |