Cremet safransauce med appelsin
45 min
Fryseegnet
•
Cremet safransauce med appelsin passer perfekt til fiske- eller kyllingeretter. Opskriften er enkel og lige til at gå til!
Ingredienser
|
25 g
Smør
|
|
|---|---|
|
3
Gulerødder i små tern (ca. 150 g)
|
|
|
¼ tsk
Safran
|
|
|
1 dl
Vand
|
|
|
1 tsk
Fintrevet appelsinskal (usprøjtet)
|
|
|
½ dl
Friskpresset appelsinsaft
|
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
|
Friskkværnet peber
|
|
|
3 dl
Creme fraiche 38%
|
Sådan gør du
Tips til opskriften
Vi ved, at det tit er de små ting, der gør forskellen i køkkenet. Derfor deler vi de tips, vi selv bruger, når vi laver mad og udvikler opskrifter.
Du kan lave safransaucen klar, så den blot skal varmes. Saucen smager dejligt til fisk, fx søtunge eller pighvar eller til Fisk en papillotes.
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
875 kJ / 209 kcal
Energifordeling
| Energi pr 100 g | |
|---|---|
| Fiber: | 0,6 g |
| Protein: | 1,2 g |
| Fedt: | 21,5 g |
| Kulhydrat: | 3,5 g |