Fisk en papillotes - ovnbagt fisk i papirpakker

Fisk en papillotes - ovnbagt fisk i papirpakker

1 timer Hovedret
Fileter af rødtunge, friske spinatblade og velsmagende safransauce gør denne opskrift på ovnbagt fisk i pakker til noget lidt ud over det sædvanlige. Yderst lækker og perfekt til gæster, - ikke mindst fordi du kan gøre pakkerne færdige nogle timer før de skal i ovnen. Duften når pakkerner åbnes og synes af den flotte orange safransauce sammen spiller bare.
Mere inspiration

Fisk i ovn er nemt og lækkert - prøv denne opskrifte på ovnbagt laks.

Ovnbagt laks
30 min
Ovnbagt laks
(84)
Velbekomme!
Tips

I stedet for rødtungefileter kan du vælge søtunge- eller skærisingfileter. I stedet for frisk spinat kan du bruge samme mængde optøet, frossen helbladet spinat. Fiskepakkerne kan tilberedes og stilles i køleskabet 2-3 timer før bagningen. Safransaucen kan gøres klar, så den blot skal varmes.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

4042 kJ / 4042 kcal

Næringsindhold pr. 100g

615 kJ / 147 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 0,8 g
Protein: 26,7 % 9,7 g
Kulhydrat: 28,5 % 10,3 g
Fedt: 44,8 % 7,4 g

Ingredienser