Fisk en papillotes - ovnbagt fisk i papirpakker

Fisk en papillotes - ovnbagt fisk i papirpakker

1 timer Hovedret

Fileter af rødtunge, friske spinatblade og velsmagende safransauce gør denne opskrift til noget lidt ud over det sædvanlige. Yderst lækker og perfekt til fest.

Velbekomme!
Tips

I stedet for rødtungefileter kan du vælge søtunge- eller skærisingfileter. I stedet for frisk spinat kan du bruge samme mængde optøet, frossen helbladet spinat. Fiskepakkerne kan tilberedes og stilles i køleskabet 2-3 timer før bagningen. Safransaucen kan gøres klar, så den blot skal varmes.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

17067 kJ / 4079 kcal

Næringsindhold pr. 100g

620 kJ / 148 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 0,8 g
Protein: 26,4 % 9,6 g
Kulhydrat: 28,3 % 10,3 g
Fedt: 45,3 % 7,6 g

Ingredienser