Crostini

Crostini

20 min
Fin lille crostini snack eller appetizer med skinke, figner og balsamico.
https://www.arla.dk/opskrifter/crostini/

Sådan gør du

Bagetid:

Ca. 6 min ved 225° - traditionel ovn.

  • Pensl begge sider af brødskiverne med smeltet smør og drys med salt og peber. Rist dem i oven til de er gyldne - vend dem undervejs.
  • Fordel cremefraichen på de ristede brødskiver. Læg et stykke skinke og en figenbåd på hver. Dryp med balsamico glaze og pynt med rucola.

Er det uden for sæsonen, hvor du kan få friske figner, kan du fx bruge tørrede figner, lys melon, mangofrugt eller cherrytomater.

Energiindhold for hele retten:

4928 kJ / 1178 kcal

Næringsindhold pr. 100g

1141 kJ / 273 kcal

Energifordeling
Energi­fordeling Nærings­indhold pr. 100g
Fiber: - 1,7 g
Protein: 14,2 % 9,5 g
Kulhydrat: 47,3 % 31,8 g
Fedt: 38,5 % 11,9 g

Ingredienser

12 skiver Flutes
25 g Smeltet smør
¼ tsk Fint salt
Friskkværnet peber
½ dl Creme fraiche 38%
4 skiver Lufttørret skinke - delt i 12 stykker
1 Frisk figen - delt i 12 både
1 tsk Balsamico glaze
Pynt
Rucolasalat