Daddelkugler med skyr og bær

Daddelkugler med skyr og bær

25 min
En hyggelig snack mellem venner og veninder eller en lækker dessert. God til både brunch, morgenmad, mellemmåltid og dessert.

Sådan gør du

  • Blend dadler, mandler og kakao ca. 1 min. - til en jævn blanding. Rul små kugler og tril dem i pistacie, kokos eller knust hindbær.
  • Kom vaniljeskyr i bunden af 4 glas. Fordel bær og mysli herpå og afslut med daddelkugler. Pynt med skovsyre og server.
Energiindhold for hele retten:

6879 kJ / 1644 kcal

Næringsindhold pr. 100g

799 kJ / 191 kcal

Energifordeling
Energi­fordeling Nærings­indhold pr. 100g
Fiber: - 4 g
Protein: 18,5 % 8,7 g
Kulhydrat: 50,5 % 23,8 g
Fedt: 31 % 6,7 g

Ingredienser

200 g Udstenede dadler
60 g Mandler
2 spsk Kakaopulver
2 spsk Finthakkede grønne usaltede pistacienødder
3 spsk Kokosmel
1 spsk Knust frysetørret hindbær
4½ dl Skyr med vanilje
25 g Hindbær
25 g Blåbær
50 g Mysli (ca. 1 dl)
Pynt
Skovsyre