Daddelkugler med skyr og bær

25 min
Daddelkugler med skyr og bær

En hyggelig snack mellem venner og veninder eller en lækker dessert. God til både brunch, morgenmad, mellemmåltid og dessert.

Ingredienser

200 g Udstenede dadler
60 g Mandler
2 spsk Kakaopulver
2 spsk Finthakkede grønne usaltede pistacienødder
3 spsk Kokosmel
1 spsk Knust frysetørret hindbær
4½ dl Skyr med vanilje
25 g Hindbær
25 g Blåbær
50 g Mysli (ca. 1 dl)

Pynt

Skovsyre

Sådan gør du

  • Blend dadler, mandler og kakao ca. 1 min. - til en jævn blanding. Rul små kugler og tril dem i pistacie, kokos eller knust hindbær.
  • Kom vaniljeskyr i bunden af 4 glas. Fordel bær og mysli herpå og afslut med daddelkugler. Pynt med skovsyre og server.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

6879 kJ / 1644 kcal

Næringsindhold pr. 100g

800 kJ / 191 kcal

Energifordeling

Energi­fordeling Nærings­indhold pr. 100g
Fiber: - 4 g
Protein: 18,4 % 8,7 g
Kulhydrat: 50,6 % 23,8 g
Fedt: 31 % 6,7 g
https://www.arla.dk/opskrifter/daddelkugler-med-skyr-og-bar/