Daddelkugler med skyr og bær

Daddelkugler med skyr og bær

25 min
En hyggelig snack mellem venner og veninder eller en lækker dessert. God til både brunch, morgenmad, mellemmåltid og dessert.

Sådan gør du

  • Blend dadler, mandler og kakao ca. 1 min. - til en jævn blanding. Rul små kugler og tril dem i pistacie, kokos eller knust hindbær.
  • Kom vaniljeskyr i bunden af 4 glas. Fordel bær og mysli herpå og afslut med daddelkugler. Pynt med skovsyre og server.
Velbekomme!

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

6960 kJ / 1663 kcal

Næringsindhold pr. 100g

808 kJ / 193 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 3,8 g
Protein: 18 % 8,6 g
Kulhydrat: 51,5 % 24,5 g
Fedt: 30,5 % 6,7 g

Ingredienser

Tørrede dadler
200 g
Mandler
60 g
Kakaopulver
2 spsk
Finthakkede grønne usaltede pistacienødder
2 spsk
Kokosmel
3 spsk
Knust frysetørret hindbær
1 spsk
4½ dl
Hindbær
25 g
Blåbær
25 g
Mysli (ca. 1 dl)
50 g
Pynt
Skovsyre