Daddelkugler med skyr og bær

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(1 vurderinger)

25 min

En hyggelig snack mellem venner og veninder eller en lækker dessert. God til både brunch, morgenmad, mellemmåltid og dessert.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

25-30 stk

Antal portioner

  • 200 g tørrede dadler
  • 60 g mandler
  • 2 spsk kakaopulver
  • 2 spsk finthakkede grønne usaltede pistacienøddekerner
  • 3 spsk kokosmel
  • 1 spsk knust frysetørret hindbær

Pynt

  • skovsyre

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Blend dadler, mandler og kakao ca. 1 min. - til en jævn blanding. Rul små kugler og tril dem i pistacie, kokos eller knust hindbær.

Kom vaniljeskyr i bunden af 4 glas. Fordel bær og mysli herpå og afslut med daddelkugler. Pynt med skovsyre og server.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 7150 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 31,4 g
  • Protein: 18 %
  • Kulhydrat: 57 %
  • Fedt: 25 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag