Daddelkugler med skyr og bær - Opskrifter - Arla

Daddelkugler med skyr og bær

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(1 vurderinger)

25 min

En hyggelig snack mellem venner og veninder. God til både brunch, morgenmad og mellemmåltid.

Ingredienser

25-30 stk

Antal portioner

  • 200 g tørrede dadler
  • 60 g mandler
  • 2 spsk kakao
  • 2 spsk finthakkede grønne usaltede pistacienøddekerner
  • 3 spsk kokosmel
  • 1 spsk knust frysetørret hindbær

Pynt

  • skovsyre

Sådan gør du

Sådan gør du

Blend dadler, mandler og kakao ca. 1 min. - til en jævn blanding. Rul små kugler og tril dem i pistacie, kokos eller knust hindbær.

Kom vaniljeskyr i bunden af 4 glas. Fordel bær og mysli herpå og afslut med daddelkugler. Pynt med skovsyre og server.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 7150 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 31,4 g
  • Protein: 18 %
  • Kulhydrat: 57 %
  • Fedt: 25 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: