Gulerodskage med dadler og skyr-frosting
45 min
Fryseegnet
•
Gulerodskage med dadler og skyr-frosting - helt uden tilsat sukker. Denne svampede gulerodskage er sødet med dadler og banan - og gulerodskagen er et godt eksempel på, at man ikke behøver ty til sukkerholdige sager selvom sukkertrangen melder sig.
Ingredienser
Gulerodskage
2
Bananer (ca. 200 g)
|
|
---|---|
15
Bløde dadler uden sten
|
|
3
Æg
|
|
½ dl
Skyr med vanilje
|
|
3
Groftrevne gulerødder (ca. 200 g)
|
|
1 spsk
Rapsolie
|
|
175 g
Hvedemel (ca. 3 dl)
|
|
2 tsk
Bagepulver
|
|
1 tsk
Stødt kardemomme
|
|
1 tsk
Stødt kanel
|
|
½ tsk
Groft salt
|
Skyr-topping
200 g
Flødeost
|
|
---|---|
2 dl
Skyr med vanilje
|
|
2 spsk
Flydende honning
|
|
1 tsk
Citronskal (usprøjtet)
|
Pynt
Spiselige blomster, fx hornvioler
|
---|
Sådan gør du
Gulerodskage
Skyr-frosting
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
10118 kJ / 2418 kcal
Næringsindhold pr. 100g
729 kJ / 174 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,9 g |
Protein: | 12,7 % | 5,4 g |
Kulhydrat: | 56,4 % | 24,2 g |
Fedt: | 30,9 % | 6,1 g |
Relateret video
Sådan laver du Gulerodskage med dadler og skyr-frosting
I denne video vil jeg vise, hvor nemt det er at lave nogle lækre havregrynskugler uden tilsat sukker. Men jeg advarer dig; de er altså vanedannende Ingredienser: 1 dl mandler 200 g dadler, udstenede 1 dl havregryn 1 dl kokosmel 1 spsk. cacaopulver Ca. 1 spsk. appelsinjuice Ekstra kokosmel til at vende havregrynskuglerne i.