Ca. 45 min. ved 175° - traditionel ovn.
11669 kJ / 2789 kcal
777 kJ / 186 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,1 g |
Protein: | 11,2 % | 5,1 g |
Kulhydrat: | 61,9 % | 28,3 g |
Fedt: | 26,9 % | 5,7 g |
I denne video vil jeg vise, hvor nemt det er at lave nogle lækre havregrynskugler uden tilsat sukker. Men jeg advarer dig; de er altså vanedannende Ingredienser: 1 dl mandler 200 g dadler, udstenede 1 dl havregryn 1 dl kokosmel 1 spsk. cacaopulver Ca. 1 spsk. appelsinjuice Ekstra kokosmel til at vende havregrynskuglerne i.
2
Bananer (ca. 200 g)
|
|
---|---|
15
Bløde, friske dadler uden sten (ca. 250 g)
|
|
3
Æg
|
|
½ dl
Skyr med vanilje
|
|
3
Groftrevne gulerødder (ca. 200 g)
|
|
1 spsk
Rapsolie
|
|
175 g
Hvedemel (ca. 3 dl)
|
|
2 tsk
Bagepulver
|
|
1 tsk
Stødt kardemomme
|
|
1 tsk
Stødt kanel
|
|
½ tsk
Groft salt
|
200 g
Flødeost
|
|
---|---|
2 dl
Skyr med vanilje
|
|
2 spsk
Flydende honning
|
|
1 tsk
Citronskal (usprøjtet)
|
Spiselige blomster, fx hornvioler
|
---|