Dip med rogn

Dip med rogn

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

10 min

Nem dip med rogn og rødløg. Smager dejligt til kolde fiskeretter og ristet brød.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

 

 

Køb ingredienserne via Click&Cook®

Ingredienser

ca. ½ liter

Antal portioner

 

 

Køb ingredienserne via Click&Cook®

Sådan gør du

Sådan gør du

  1. Gem lidt rogn, rødløg og persille til pynt og rør resten af ingredienser til dippen sammen.
  2. Pynt dippen og stil den tildækket på køl til servering.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 2695 kJ / 644 kcal
  • Energifordeling:
  • Fiber: 1,8 g
  • Protein: 24,2 %
  • Kulhydrat: 14,5 %
  • Fedt: 61,3 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag