Eksotisk thaigrød med æbletern og koriander

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(25 vurderinger)

45 min

Glem alt om kedelige grøddage! Denne spicy udgave er intens og overraskende i smagen og så er den oven i købet nem på en travl hverdag.

Ingredienser

Antal portioner

Topping

  • 2 æbler i mindre tern (ca. 150 g)
  • 300 g edamamebønner (sojabønner)
  • 2 spsk ristede sesamfrø
  • 1 spsk friskpresset limesaft
  • ½ tsk knuste korianderfrø
  • ½ dl grofthakkede friske korianderblade

Sådan gør du

Sådan gør du

Lad smørret smelte i en tykbundet gryde ved kraftig varme, men uden at det bruner. Svits løg i ca. 2 min. Tilsæt perlebyg og svits i yderligere ca. 2 min. Tilsæt bouillon og kog perlebyggen ved svag varme og under låg i ca. 5 min. Hæld suppen på og kog i yderligere ca. 20 min. til den har konsistens som grød - rør af og til.

Topping

Vend æbler, edamamebønner, sesamfrø, limesaft, knuste korianderfrø og korianderblade sammen. Smag til.

Anret grøden i dybe skåle. Kom toppingen på den varme grød og server.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 11200 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 55 g
  • Protein: 14 %
  • Kulhydrat: 56 %
  • Fedt: 30 %

Tilbage

Test din viden om Halloumi og vind!

Test din viden om Halloumi og deltag i konkurrencen om en burger-grill, der er ideel til at fremtrylle en burger af de helt gode.

Quiz med her

Konkurrence

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Med Karolines Køkken® app’en får du let adgang til alle opskrifterne fra karolineskøkken.dk. Her er tusindvis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted, så du altid har inspiration og hjælp til dagens madlavning lige ved hånden.

Læs mere og download

Ny, forbedret app

Print

Kilde: