Eksotisk thaigrød med æbletern og koriander

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(30 vurderinger)

45 min

Glem alt om kedelige grøddage! Denne spicy udgave er intens og overraskende i smagen og så er den oven i købet nem på en travl hverdag.

Ingredienser

Antal portioner

Topping

  • 2 æbler i mindre tern (ca. 150 g)
  • 300 g edamamebønner (sojabønner)
  • 2 spsk ristede sesamfrø
  • 1 spsk friskpresset limesaft
  • ½ tsk knuste korianderfrø
  • ½ dl grofthakkede friske korianderblade

Sådan gør du

Sådan gør du

Lad smørret smelte i en tykbundet gryde ved kraftig varme, men uden at det bruner. Svits løg i ca. 2 min. Tilsæt perlebyg og svits i yderligere ca. 2 min. Tilsæt bouillon og kog perlebyggen ved svag varme og under låg i ca. 5 min. Hæld suppen på og kog i yderligere ca. 20 min. til den har konsistens som grød - rør af og til.

Topping

Vend æbler, edamamebønner, sesamfrø, limesaft, knuste korianderfrø og korianderblade sammen. Smag til.

Anret grøden i dybe skåle. Kom toppingen på den varme grød og server.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 11200 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 55 g
  • Protein: 14 %
  • Kulhydrat: 56 %
  • Fedt: 30 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: