Eksotisk thaigrød med æbletern og koriander
45 min

Eksotisk thaigrød med æbletern og koriander

Glem alt om kedelige grøddage! Denne spicy udgave er intens og overraskende i smagen og så er den oven i købet nem på en travl hverdag.
Bedømmelse (15 vurderinger)

Min bedømmelse:

Eksotisk thaigrød med æbletern og koriander

Glem alt om kedelige grøddage! Denne spicy udgave er intens og overraskende i smagen og så er den oven i købet nem på en travl hverdag.

Antal portioner

Topping

  • 2 æbler i mindre tern (ca. 150 g)
  • 300 g edamamebønner (sojabønne)
  • 2 spsk ristede sesamfrø
  • 1 spsk friskpresset limesaft
  • ½ tsk knuste korianderfrø
  • ½ dl grofthakkede friske korianderblade

Fremgangsmåde:

Lad smørret smelte i en tykbundet gryde ved kraftig varme, men uden at det bruner. Svits løg i ca. 2 min. Tilsæt perlebyg og svits i yderligere ca. 2 min. Tilsæt bouillon og kog perlebyggen ved svag varme og under låg i ca. 5 min. Hæld suppen på og kog i yderligere ca. 20 min. til den har konsistens som grød - rør af og til.

Topping

Vend æbler, edamamebønner, sesamfrø, limesaft, knuste korianderfrø og korianderblade sammen. Smag til.

Anret grøden i dybe skåle. Kom toppingen på den varme grød og server.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 11200 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 55 g
  • Protein: 14 %
  • Kulhydrat: 56 %
  • Fedt: 30 %
Print