Engelsk tebrød

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(2 vurderinger)

60+ min

Tebrødet skæres i skiver og spises som det er eller det kan smøres med smør.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

2 stk. pr. person

Antal portioner

  • 300 g lyse rosiner
  • 2 dl kold, stærk te
  • 200 g rørsukker (ca. 2¼ dl)
  • 2 store æg
  • 1 dl Kløver® sødmælksyoghurt naturel
  • 2 tsk bagepulver
  • 275 g hvedemel (ca. 5 dl)

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Læg rosinerne i blød i te natten over. Pisk rørsukker med æg - til det er lyst og skummende. Tilsæt yoghurt. Bland bagepulveret i melet og vend det i dejen (evt. drysset gennem en sigte). Tilsæt rosinerne med al væsken. Hæld dejen i en smurt sandkageform og bag tebrødet midt i ovnene.

Tebrødet skæres i skiver og spises som det er eller det kan smøres med smør.

Bagetid

Ca. 50 min. ved 200° - traditionel ovn.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 13020 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 21 g
  • Protein: 7 %
  • Kulhydrat: 85 %
  • Fedt: 8 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag