

Engelsk tebrød
60+ min
Tebrødet skæres i skiver og spises som det er eller det kan smøres med smør.
Ingredienser
2 stk. pr. person
Antal portioner
- 300 g lyse rosiner
- 2 dl kold, stærk te
- 200 g rørsukker (ca. 2¼ dl)
- 2 store æg
- 1 dl Kløver® sødmælksyoghurt naturel
- 2 tsk bagepulver
- 275 g hvedemel (ca. 5 dl)
Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000
Sådan gør du
Sådan gør du
Læg rosinerne i blød i te natten over. Pisk rørsukker med æg - til det er lyst og skummende. Tilsæt yoghurt. Bland bagepulveret i melet og vend det i dejen (evt. drysset gennem en sigte). Tilsæt rosinerne med al væsken. Hæld dejen i en smurt sandkageform og bag tebrødet midt i ovnene.
Tebrødet skæres i skiver og spises som det er eller det kan smøres med smør.
Bagetid
Ca. 50 min. ved 200° - traditionel ovn.
Næringsindhold
- Energiindhold for hele retten: 13020 kJ
- Energifordeling:
- Fiber: 21 g
- Protein: 7 %
- Kulhydrat: 85 %
- Fedt: 8 %