Engelsk tebrød

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

60+ min

Tebrødet skæres i skiver og spises som det er eller det kan smøres med smør.

Ingredienser

2 stk. pr. person

Antal portioner

Sådan gør du

Sådan gør du

Læg rosinerne i blød i te natten over. Pisk rørsukker med æg - til det er lyst og skummende. Tilsæt yoghurt. Bland bagepulveret i melet og vend det i dejen (evt. drysset gennem en sigte). Tilsæt rosinerne med al væsken. Hæld dejen i en smurt sandkageform og bag tebrødet midt i ovnene.

Tebrødet skæres i skiver og spises som det er eller det kan smøres med smør.

Bagetid

Ca. 50 min. ved 200° - traditionel ovn.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 13020 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 21 g
  • Protein: 7 %
  • Kulhydrat: 85 %
  • Fedt: 8 %

Er du til laktosefri mejeriprodukter?

Tilbage

Se hele vores laktosefri udvalg

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

Se hele vores laktosefri udvalg

Tilbage

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Print

Kilde: