Fennikelsalat med laks og wasabi
20 min
•

Skøn og enkel fisketallerken velegnet som både forret og frokost.
Ingredienser
Wasabidressing
2 dl
Fraiche
|
|
---|---|
1 tsk
Wasabi
|
|
⅛ tsk
Groft salt
|
2
Fennikler (ca. 400 g)
|
|
---|---|
1
Salatløg - i tynde strimler (ca. 75 g)
|
|
75 g
Radiser - i tynde skiver
|
|
1 spsk
Koldpresset rapsolie
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
|
1 spsk
Sesamfrø
|
|
1 spsk
Sorte sesamfrø
|
|
1 spsk
Friskpresset limesaft
|
|
250 g
Optøet, frossen fersk laks
|
Tilbehør
Sojasauce
|
---|
Sådan gør du
Wasabidressing
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
376 kJ / 90 kcal
Energifordeling
Energi pr 100 g | |
---|---|
Fiber: | 1,8 g |
Protein: | 7,3 g |
Fedt: | 5,8 g |
Kulhydrat: | 2,2 g |
