Filoruller med parmaskinke og grønne asparges
30 min

Filoruller med parmaskinke og grønne asparges

Lækkerier med asparges, ost og parmaskinke - lækkert også som snack.
Bedømmelse (26 vurderinger)

Min bedømmelse:

Filoruller med parmaskinke og grønne asparges

Lækkerier med asparges, ost og parmaskinke - lækkert også som snack.

Tapasret

Antal portioner
  • 400 g grønne asparges

Pynt

  • rucolasalat

Tilbehør

  • mørk balsamicoeddike

Fremgangsmåde:

Rens aspargesene og knæk enderne af.

Del hver filodejsplade i 2 firkanter (ca. 23 x 30 cm). Læg et fugtigt klæde over. Tag ét stykke filodej frem ad gangen. Pensl med smør og fold det en gang (ca. 12 x 30 cm). Læg parmaskinke, pinjekerner, ost og asparges på dejen i den ene ende - det gør ikke noget, at skinke og asparges stikker udenfor dejen. Drys med salt og rul dejen sammen til ruller. Læg dem på sammenføjningen på en plade med bagepapir. Bag filorullerne midt i ovnen til de er gyldne.

Ved serveringen

Pynt med rucolasalat og server med en lille skål balsamicoeddike til at dyppe i

Bagetid

20-22 min. ved 200°.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 7110 kJ
  • Energifordeling:
  • Protein: 21 %
  • Kulhydrat: 32 %
  • Fedt: 47 %
Print

Vin match

Sauvignon Blanc Sancerre, Frankrig

God hvidvin på sauvignon blanc-druen fx en sancerre Kilde: Martin Nordkvist

Mere om vin til asparges