Filoruller med parmaskinke og grønne asparges

Bedømmelse

(31 vurderinger)

30 min

Lækkerier med asparges, ost og parmaskinke - lækkert også som snack.

Ingredienser

Tapasret

Antal portioner
  • 400 g grønne asparges

Pynt

  • rucolasalat

Tilbehør

  • mørk balsamicoeddike

Sådan gør du

Sådan gør du

Rens aspargesene og knæk enderne af.

Del hver filodejsplade i 2 firkanter (ca. 23 x 30 cm). Læg et fugtigt klæde over. Tag ét stykke filodej frem ad gangen. Pensl med smør og fold det en gang (ca. 12 x 30 cm). Læg parmaskinke, pinjekerner, ost og asparges på dejen i den ene ende - det gør ikke noget, at skinke og asparges stikker udenfor dejen. Drys med salt og rul dejen sammen til ruller. Læg dem på sammenføjningen på en plade med bagepapir. Bag filorullerne midt i ovnen til de er gyldne.

Ved serveringen

Pynt med rucolasalat og server med en lille skål balsamicoeddike til at dyppe i

Bagetid

20-22 min. ved 200°.

Sådan klargør du asparges

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 7110 kJ
  • Energifordeling:
  • Protein: 21 %
  • Kulhydrat: 32 %
  • Fedt: 47 %

Hvor finder jeg et Arla produkt?

Tilbage

Nu kan du nemt finde ud af, hvilke butikker der har Arlas produkter nær dig

Hvis du leder efter et specifikt produkt nær dig, kan du nu bruge vores nye "Find butik" service. Denne service hjælper dig til at finde ud af, hvilke butikker tæt på dig, der har netop det Arla produkt du leder efter.

Find produkt

Find produkt

Tilbage

Nu kan du nemt finde ud af, hvilket udvalg af Arla produkter en specifik butik har

Hvis du er i tvivl om hvilke Arla produkter din nærmeste butik fører, kan du med denne service få hjælp til at ikke at køre forgæves

Find forhandler

Find forhandler

Kilde:

Vin match

Sauvignon Blanc Sancerre, Frankrig

God hvidvin på sauvignon blanc-druen fx en sancerre Kilde: Martin Nordkvist

Mere om vin til asparges