Filoruller med parmaskinke og grønne asparges

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(32 vurderinger)

30 min

Lækkerier med asparges, ost og parmaskinke - lækkert også som snack.

Ingredienser

Tapasret

Antal portioner

  • 400 g grønne asparges

Pynt

  • rucolasalat

Tilbehør

  • mørk balsamicoeddike

Sådan gør du

Sådan gør du

Rens aspargesene og knæk enderne af.

Del hver filodejsplade i 2 firkanter (ca. 23 x 30 cm). Læg et fugtigt klæde over. Tag ét stykke filodej frem ad gangen. Pensl med smør og fold det en gang (ca. 12 x 30 cm). Læg parmaskinke, pinjekerner, ost og asparges på dejen i den ene ende - det gør ikke noget, at skinke og asparges stikker udenfor dejen. Drys med salt og rul dejen sammen til ruller. Læg dem på sammenføjningen på en plade med bagepapir. Bag filorullerne midt i ovnen til de er gyldne.

Ved serveringen

Pynt med rucolasalat og server med en lille skål balsamicoeddike til at dyppe i

Bagetid

20-22 min. ved 200°.

Sådan klargør du asparges

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 7110 kJ
  • Energifordeling:
  • Protein: 21 %
  • Kulhydrat: 32 %
  • Fedt: 47 %

Tilbage

Test din viden om Halloumi og vind!

Test din viden om Halloumi og deltag i konkurrencen om en burger-grill, der er ideel til at fremtrylle en burger af de helt gode.

Quiz med her

Konkurrence

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Med Karolines Køkken® app’en får du let adgang til alle opskrifterne fra karolineskøkken.dk. Her er tusindvis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted, så du altid har inspiration og hjælp til dagens madlavning lige ved hånden.

Læs mere og download

Ny, forbedret app

Print

Kilde:

Vin match

Sauvignon Blanc Sancerre, Frankrig

God hvidvin på sauvignon blanc-druen fx en sancerre Kilde: Martin Nordkvist

Mere om vin til asparges