Filoruller med rejer og oliven
45 min

Filoruller med rejer og oliven

Ruller af filodej og cremet fyld. Suppler med grøntsager og server dem lune som snack eller frokostret.
Bedømmelse (0 vurderinger)

Min bedømmelse:

Filoruller med rejer og oliven

Ruller af filodej og cremet fyld. Suppler med grøntsager og server dem lune som snack eller frokostret.

Antal portioner
  • 300 g optøede, frosne rejer
  • 150 g store spanske grønne oliven uden sten
  • 1 æg
  • 200 g Buko® Naturel
  • 1 tsk fintrevet limeskal (usprøjtet) eller appelsinskal
  • 1 spsk grofthakkede friske basilikumblade
  • friskkværnet peber
  • 6 plader optøet, frossen filodej
  • 1 spsk smør - smeltet

Tilbehør

  • 150 g gule peberfrugter i grove stykker

Fremgangsmåde:

Lad rejer og oliven dryppe af og læg dem på et stykke køkkenrulle. Pisk ægget sammen med en gaffel og vend osten i sammen med limeskal, basilikum og peber. Lad osteblandingen trække i ca. 10 min.

Del hver plade filodej i 2 firkanter (ca. 23 x 30 cm) og dæk dem med et fugtigt klæde.Tag ét stykke filodej frem ad gangen Pensl med smør og fold det en gang (ca. 12 x 30 cm). Fordel rejer og oliven i en stribe på de 12 stykker filodej. Læg herpå en stribe af osteblandingen. Rul filodejen godt sammen og læg dem, med sammenføjningen nedad, på en plade med bagepapir. Bag dem midt i ovnen, til de er gyldne.

Server de lune ruller sammen med grøntsager.

Bagetid

Ca. 25 min. ved 200°.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 8480 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 6,3 g
  • Protein: 20 %
  • Kulhydrat: 37 %
  • Fedt: 43 %
Print