Filoruller med rejer og oliven

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

45 min

Ruller af filodej og cremet fyld. Suppler med grøntsager og server dem lune som snack eller frokostret.

Ingredienser

Antal portioner

  • 300 g optøede, frosne rejer
  • 150 g store spanske grønne oliven uden sten
  • 1 æg
  • 200 g Buko® flødeost naturel 25% Naturel
  • 1 tsk fintrevet limeskal (usprøjtet) eller appelsinskal
  • 1 spsk grofthakkede friske basilikumblade
  • friskkværnet peber
  • 6 plader optøet, frossen filodej
  • 1 spsk smør - smeltet

Tilbehør

  • 150 g gule peberfrugter i grove stykker

Sådan gør du

Sådan gør du

Lad rejer og oliven dryppe af og læg dem på et stykke køkkenrulle. Pisk ægget sammen med en gaffel og vend osten i sammen med limeskal, basilikum og peber. Lad osteblandingen trække i ca. 10 min.

Del hver plade filodej i 2 firkanter (ca. 23 x 30 cm) og dæk dem med et fugtigt klæde.Tag ét stykke filodej frem ad gangen Pensl med smør og fold det en gang (ca. 12 x 30 cm). Fordel rejer og oliven i en stribe på de 12 stykker filodej. Læg herpå en stribe af osteblandingen. Rul filodejen godt sammen og læg dem, med sammenføjningen nedad, på en plade med bagepapir. Bag dem midt i ovnen, til de er gyldne.

Server de lune ruller sammen med grøntsager.

Bagetid

Ca. 25 min. ved 200°.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 8480 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 6,3 g
  • Protein: 20 %
  • Kulhydrat: 37 %
  • Fedt: 43 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: