Fiskefileter med grøn sauce
                                
                                     30 min
                                
                        
                    
                
                    •
                    
            
        &format=webp) 
    Lækre og supersprøde fiskefileter serveret med stegte grøntsager og en flot grøn sauce.
Ingredienser
Grøn sauce
| 
                                            
                                                    4 dl
                                                Let mornaysauce
                                            
                                     | |
|---|---|
| 
                                            
                                                    25 g
                                                Babyspinatblade
                                            
                                     | |
| 
                                            
                                                    2 dl
                                                Dildkviste
                                            
                                     | 
Fiskefileter
| 
                                            
                                                    100 g
                                                Pankorasp
                                            
                                     | |
|---|---|
| 
                                            
                                                    1 tsk
                                                Groft salt
                                            
                                     | |
| 
                                            
                                                    
                                                Friskkværnet peber
                                            
                                     | |
| 
                                            
                                                    500 g
                                                Rensede skrubbefileter
                                            
                                     | |
| 
                                            
                                                    1
                                                Sammenpisket æg
                                            
                                     | |
| 
                                            
                                                    40 g
                                                Smør
                                            
                                     | 
Stegte grøntsager
| 
                                            
                                                    10 g
                                                Smør
                                            
                                     | |
|---|---|
| 
                                            
                                                    2 bundter
                                                Rensede forårsløg (ca. 200 g)
                                            
                                     | |
| 
                                            
                                                    300 g
                                                Rensede grønne asparges
                                            
                                     | |
| 
                                            
                                                    75 g
                                                Skyllede babyspinatblade
                                            
                                     | |
| 
                                            
                                                    ½ tsk
                                                Groft salt
                                            
                                     | 
Pynt
| 
                                            
                                                    
                                                Dildkviste
                                            
                                     | 
|---|
Tilbehør
| 
                                            
                                                    1 kg
                                                Kogte kartofler
                                            
                                     | |
|---|---|
| 
                                            
                                                    1
                                                Citron (usprøjtet) i både
                                            
                                     | 
Sådan gør du
Grøn sauce
Fiskefileter
Stegte grøntsager
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
381 kJ / 91 kcal
Energifordeling
| Energi pr 100 g | |
|---|---|
| Fiber: | 1,7 g | 
| Protein: | 5,8 g | 
| Fedt: | 3 g | 
| Kulhydrat: | 10,1 g | 
 
    &format=webp) 
     
     
    &format=webp) 
    &format=webp) 
    &format=webp) 
     
    