Fiskefileter med grøntsagssauce

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(5 vurderinger)

30 min

Fiskefileter med grøntsagssauce er en nem og hurtig opskrift på en velsmagende fiskeret. Glæd dig til at sætte tænderne i den lækre torskefilet.

Ingredienser

Antal portioner

  • 2 dl vand
  • 1 tsk groft salt
  • 5 sorte peberkorn
  • 500 g torskefilet

Grøntsagssauce

Tilbehør:

  • 1 kg kartofler

Sådan gør du

Sådan gør du

Bring vand og krydderier i kog i en gryde, og damp fileterne under låg, 4-5 min. Tag fileterne op, og hold dem varme.

Grøntsagssauce

Smelt smørret i en tykbundet gryde og svits grøntsagerne 4-5 min. Tilsæt fiskesuppe og fløde. Kog saucen ved svag varme til grøntsagerne er knapt møre. Tag gryden af varmen og drys saucejævner i under omrøring. Kog yderligere ca. 1 min. Smag til med salt og peber. Hæld saucen over fiskefileterne og server.

Sådan fileterer du torsk

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 8860 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 22,5 g
  • Protein: 0 %
  • Kulhydrat: 0 %
  • Fedt: 0 %

Tilbage

Test din viden om Halloumi og vind!

Test din viden om Halloumi og deltag i konkurrencen om en burger-grill, der er ideel til at fremtrylle en burger af de helt gode.

Quiz med her

Konkurrence

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Med Karolines Køkken® app’en får du let adgang til alle opskrifterne fra karolineskøkken.dk. Her er tusindvis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted, så du altid har inspiration og hjælp til dagens madlavning lige ved hånden.

Læs mere og download

Ny, forbedret app

Print

Kilde: