Fiskefileter med grøntsagssauce

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(10 vurderinger)

30 min

Fiskefileter med grøntsagssauce er en nem og hurtig opskrift på en velsmagende fiskeret. Glæd dig til at sætte tænderne i den lækre torskefilet.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

  • 2 dl vand
  • 1 tsk groft salt
  • 5 sorte peberkorn
  • 500 g torskefilet

Grøntsagssauce

  • 50 g smør
  • 2 groftrevne gulerødder
  • 3 porrer i tynde ringe
  • 2 dl Karolines Køkken® Madlavningsfløde 18%
  • 2 spsk lys saucejævner
  • ½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber

Tilbehør:

  • 1 kg kartofler

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Bring vand og krydderier i kog i en gryde, og damp fileterne under låg, 4-5 min. Tag fileterne op, og hold dem varme. Gem fiskesuppen (ca. 2 dl)

Grøntsagssauce

Smelt smørret i en tykbundet gryde og svits grøntsagerne 4-5 min. Tilsæt fiskesuppen og fløde. Kog saucen ved svag varme til grøntsagerne er knapt møre. Tag gryden af varmen og drys saucejævner i under omrøring. Kog yderligere ca. 1 min. Smag til med salt og peber. Hæld saucen over fiskefileterne og server.

Sådan fileterer du torsk

Der er ingen ben i at filetere fisk – lær hvordan du nemt fileterer torsk med Karolines Køkkenskole.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 8860 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 22,5 g
  • Protein: 0 %
  • Kulhydrat: 0 %
  • Fedt: 0 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag