Fiskefileter med grøntsagssauce

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(9 vurderinger)

30 min

Fiskefileter med grøntsagssauce er en nem og hurtig opskrift på en velsmagende fiskeret. Glæd dig til at sætte tænderne i den lækre torskefilet.

Ingredienser

Antal portioner

  • 2 dl vand
  • 1 tsk groft salt
  • 5 sorte peberkorn
  • 500 g torskefilet

Grøntsagssauce

Tilbehør:

  • 1 kg kartofler

Sådan gør du

Sådan gør du

Bring vand og krydderier i kog i en gryde, og damp fileterne under låg, 4-5 min. Tag fileterne op, og hold dem varme.

Grøntsagssauce

Smelt smørret i en tykbundet gryde og svits grøntsagerne 4-5 min. Tilsæt fiskesuppe og fløde. Kog saucen ved svag varme til grøntsagerne er knapt møre. Tag gryden af varmen og drys saucejævner i under omrøring. Kog yderligere ca. 1 min. Smag til med salt og peber. Hæld saucen over fiskefileterne og server.

Sådan fileterer du torsk

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 8860 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 22,5 g
  • Protein: 0 %
  • Kulhydrat: 0 %
  • Fedt: 0 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: