Frapé - Græsk kaffe

Frapé - Græsk kaffe

15 min
Frapé er navnet på en kold, pisket kaffedrik, der stammer fra Grækenland. I drikken indgår frysetørret kaffepulver, mælk og som oftest en slags sukker. Frapé serveres og nydes oftest på barer i de hede eftermiddagstimer - over en hyggelig snak i venners lag.

Sådan gør du

  • Kom isterningerne og de øvrige ingredienser i et blenderglas.
  • Blend ved hurtigste hastighed i ca. 20 sek. eller til isen er knust.
  • Smag frapéen til og fordel den i et koldt glas. Servér straks.
Velbekomme!

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

575 kJ / 137 kcal

Næringsindhold pr. 100g

260 kJ / 62 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 0,2 g
Protein: 16,4 % 2,5 g
Kulhydrat: 49,5 % 7,6 g
Fedt: 34,1 % 2,4 g

Ingredienser

Isterninger
3
Sødmælk
1½ dl
Frysetørret kaffepulver
¾ tsk
Brun farin
1 spsk