Frikadelle med kalkun
45 min
Fryseegnet
•
Kalkunfrikadellen er nem og hurtig at lave, fordi du kan nøjes med at stege en til deling!
Ingredienser
|
300 g
Hakket kalkunkød
|
|
|---|---|
|
1½ tsk
Groft salt
|
|
|
1 spsk
Fintrevet løg
|
|
|
1
Finthakket grøn peberfrugt
|
|
|
1
Finthakket rød peberfrugt
|
|
|
Friskkværnet peber
|
|
|
1
Æg
|
|
|
1½ dl
Mælk
|
|
|
50 g
Rasp (ca. 1 dl)
|
|
|
25 g
Smør
|
|
½ liter
Mælkesauce
|
|
|---|---|
|
¼ tsk
Revet muskatnød
|
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
|
Friskkværnet peber
|
Tilbehør
|
1 kg
Kogte kartofler
|
|
|---|---|
|
400 g
Dampet broccoli
|
Sådan gør du
Tips
Tips til opskriften
Vi ved, at det tit er de små ting, der gør forskellen i køkkenet. Derfor deler vi de tips, vi selv bruger, når vi laver mad og udvikler opskrifter.
Kalkunfrikadellerne kan fryses. Varm dem inden servering.
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
345 kJ / 82 kcal
Energifordeling
| Energi pr 100 g | |
|---|---|
| Fiber: | 1,7 g |
| Protein: | 4,9 g |
| Fedt: | 2,7 g |
| Kulhydrat: | 9,5 g |
Relateret video
Hvordan koger man broccoli
Få tips til hvordan du nænsomt koger broccoli med Karolines Køkkenskole.