Frikadelle med kalkun
                                
                                     45 min
                                
                        
                    
                            Fryseegnet
                        
                
                
                    •
                    
            
         
    Kalkunfrikadellen er nem og hurtig at lave, fordi du kan nøjes med at stege en til deling!
Ingredienser
| 
                                            
                                                    300 g
                                                Hakket kalkunkød
                                            
                                     | |
|---|---|
| 
                                            
                                                    1½ tsk
                                                Groft salt
                                            
                                     | |
| 
                                            
                                                    1 spsk
                                                Fintrevet løg
                                            
                                     | |
| 
                                            
                                                    1
                                                Finthakket grøn peberfrugt
                                            
                                     | |
| 
                                            
                                                    1
                                                Finthakket rød peberfrugt
                                            
                                     | |
| 
                                            
                                                    
                                                Friskkværnet peber
                                            
                                     | |
| 
                                            
                                                    1
                                                Æg
                                            
                                     | |
| 
                                            
                                                    1½ dl
                                                Mælk
                                            
                                     | |
| 
                                            
                                                    50 g
                                                Rasp (ca. 1 dl)
                                            
                                     | |
| 
                                            
                                                    25 g
                                                Smør
                                            
                                     | 
| 
                                            
                                                    ½ liter
                                                Mælkesauce
                                            
                                     | |
|---|---|
| 
                                            
                                                    ¼ tsk
                                                Revet muskatnød
                                            
                                     | |
| 
                                            
                                                    ½ tsk
                                                Groft salt
                                            
                                     | |
| 
                                            
                                                    
                                                Friskkværnet peber
                                            
                                     | 
Tilbehør
| 
                                            
                                                    1 kg
                                                Kogte kartofler
                                            
                                     | |
|---|---|
| 
                                            
                                                    400 g
                                                Dampet broccoli
                                            
                                     | 
Sådan gør du
Tips
Tips til opskriften
Vi ved, at det tit er de små ting, der gør forskellen i køkkenet. Derfor deler vi de tips, vi selv bruger, når vi laver mad og udvikler opskrifter.
Kalkunfrikadellerne kan fryses. Varm dem inden servering.
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
345 kJ / 82 kcal
Energifordeling
| Energi pr 100 g | |
|---|---|
| Fiber: | 1,7 g | 
| Protein: | 4,9 g | 
| Fedt: | 2,7 g | 
| Kulhydrat: | 9,5 g | 
            Relateret video
            Hvordan koger man broccoli
            
    Få tips til hvordan du nænsomt koger broccoli med Karolines Køkkenskole.
 
     
    &format=webp) 
    &format=webp) 
    &format=webp) 
    &format=webp) 
    &format=webp) 
     
    