Frugtkompot med svesker

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

30 min

Frugtkompotten smager fortræffeligt til både is og ost.

Ingredienser

Opskriften gælder for 10 personer

  • 125 g tørrede abrikoser
  • 100 g rosiner
  • 125 g svesker uden sten
  • ½ liter vand
  • 100 g sukker (ca. 1¼ dl)
  • 2 hele nelliker
  • ½ tsk fintrevet limeskal (usprøjtet)
  • ½ tsk friskpresset limesaft

Hertil

Sådan gør du

Sådan gør du

Halver abrikoserne. Skyl den tørrede frugt og lad den dryppe af. Kom frugten i en gryde. Tilsæt vand, sukker, nellike og limeskal og bring blandingen i kog. Kog ved svag varme under låg i ca. 10 min. - til frugten er blød og sukkerlagen lidt sirupsagtig. Smag til med limesaft og lad den køle af.

Anret frugtkompotten sammen med ostene.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 8960 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 24,7 g
  • Protein: 7 %
  • Kulhydrat: 64 %
  • Fedt: 29 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: