Fyldig tomatsuppe med kartoffel, selleri og oksepølse

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(20 vurderinger)

30 min

En rigtig nem og dejlig suppe, der luner i en tid hvor det rusker og er mørkt derude.

Ingredienser

Antal portioner

  • 500 g melede kartofler i små tern
  • 2 dl vand
  • ½ tsk groft salt
  • 1 liter Karolines Køkken® Klassisk Tomatsuppe Klassisk tomatsuppe
  • ½ knoldselleri i små tern (ca. 300 g)
  • 300 g frosne grønne bønner i mindre stykker
  • 2 krydrede oksepølser i skiver (ca. 150 g)
  • 1 spsk finthakket grøn chilipeber
  • ½ tsk groft salt

Pynt

  • hakket bredbladet persille

Tilbehør

  • 240 g sigtebrød

Sådan gør du

Sådan gør du

Kom kartoffelternene i en tykbundet gryde med vand tilsat salt. Bring kartoflerne i kog og kog dem ved svag varme og under låg i ca. 10 min. Tilsæt tomatsuppe og selleritern og bring i kog under omrøring. Kom bønner, pølser, chili og salt i suppen og bring den atter i kog.

Smag til og server den varme suppe med persilledrys og sigtebrød.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 8440 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 38,6 g
  • Protein: 15 %
  • Kulhydrat: 58 %
  • Fedt: 27 %

Tilbage

Test din viden om Halloumi og vind!

Test din viden om Halloumi og deltag i konkurrencen om en burger-grill, der er ideel til at fremtrylle en burger af de helt gode.

Quiz med her

Konkurrence

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Med Karolines Køkken® app’en får du let adgang til alle opskrifterne fra karolineskøkken.dk. Her er tusindvis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted, så du altid har inspiration og hjælp til dagens madlavning lige ved hånden.

Læs mere og download

Ny, forbedret app

Print

Kilde: