Fyldig tomatsuppe med kartoffel, selleri og oksepølse

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(20 vurderinger)

30 min

En rigtig nem og dejlig suppe, der luner i en tid hvor det rusker og er mørkt derude.

Ingredienser

Antal portioner

  • 500 g melede kartofler i små tern
  • 2 dl vand
  • ½ tsk groft salt
  • 1 liter Karolines Køkken® Klassisk Tomatsuppe Klassisk tomatsuppe
  • ½ knoldselleri i små tern (ca. 300 g)
  • 300 g frosne grønne bønner i mindre stykker
  • 2 krydrede oksepølser i skiver (ca. 150 g)
  • 1 spsk finthakket grøn chilipeber
  • ½ tsk groft salt

Pynt

  • hakket bredbladet persille

Tilbehør

  • 240 g sigtebrød

Sådan gør du

Sådan gør du

Kom kartoffelternene i en tykbundet gryde med vand tilsat salt. Bring kartoflerne i kog og kog dem ved svag varme og under låg i ca. 10 min. Tilsæt tomatsuppe og selleritern og bring i kog under omrøring. Kom bønner, pølser, chili og salt i suppen og bring den atter i kog.

Smag til og server den varme suppe med persilledrys og sigtebrød.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 8440 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 38,6 g
  • Protein: 15 %
  • Kulhydrat: 58 %
  • Fedt: 27 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: