Fyldig tomatsuppe med kartoffel, selleri og oksepølse

Bedømmelse

(20 vurderinger)

30 min

En rigtig nem og dejlig suppe, der luner i en tid hvor det rusker og er mørkt derude.

Ingredienser

Antal portioner
  • 500 g melede kartofler i små tern
  • 2 dl vand
  • ½ tsk groft salt
  • 1 liter Karolines Køkken® Klassisk Tomatsuppe Klassisk tomatsuppe
  • ½ knoldselleri i små tern (ca. 300 g)
  • 300 g frosne grønne bønner i mindre stykker
  • 2 krydrede oksepølser i skiver (ca. 150 g)
  • 1 spsk finthakket grøn chilipeber
  • ½ tsk groft salt

Pynt

  • hakket bredbladet persille

Tilbehør

  • 240 g sigtebrød

Sådan gør du

Sådan gør du

Kom kartoffelternene i en tykbundet gryde med vand tilsat salt. Bring kartoflerne i kog og kog dem ved svag varme og under låg i ca. 10 min. Tilsæt tomatsuppe og selleritern og bring i kog under omrøring. Kom bønner, pølser, chili og salt i suppen og bring den atter i kog.

Smag til og server den varme suppe med persilledrys og sigtebrød.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 8440 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 38,6 g
  • Protein: 15 %
  • Kulhydrat: 58 %
  • Fedt: 27 %

Kilde: