Fyldte aubergineruller og bagte stilktomater
35 min
•

De fyldte aubergineruller og bagte stilktomater er super lækre som snack eller forret - suppler evt. med oliven. Du kan også servere de fyldte aubergineruller og bagte stilktomater til fx stegt lammeculotte, bagte halve kartofler og tzatziki.
Ingredienser
Fyldte aubergineruller
2
Auberginer (ca. 400 g)
|
|
---|---|
3 spsk
Olivenolie
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
|
1 dl
Merianblade
|
|
250 g
Salatost
|
Bagte stilktomater
750 g
Små tomater på stilk, fx cherrytomater
|
|
---|---|
1 spsk
Olivenolie
|
|
¾ tsk
Groft salt
|
Pynt
Merianblade
|
---|
Sådan gør du
Fyldte aubergineruller
Bagte stilktomater
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
356 kJ / 85 kcal
Energifordeling
Energi pr 100 g | |
---|---|
Fiber: | 1,3 g |
Protein: | 3,1 g |
Fedt: | 7,1 g |
Kulhydrat: | 2,4 g |
