Fyldte pitabrød - af en rest boller i karry

Fyldte pitabrød - af en rest boller i karry

30 min Hovedret

Har du lidt boller i karry fra i går, men ikke nok til hele familien, så brug resterne til at lave disse skønne pitabrød.

Velbekomme!
Tip

Karrydressingen egner sig også godt i en sandwich med salat, kylling og bacon.

Madpakke til i morgen

Tag fyldet og dressingen med i hver sin tætsluttet boks og fyld først pitabrødet, når det skal spises - så bliver brødet ikke vådt. Lun med fordel pitabrødet på en brødrister og pak det i et kaffefilter. Selv om brødet ikke er lunt, når det spises gør opvarmningen noget godt for smagen.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

7639 kJ / 1826 kcal

Næringsindhold pr. 100g

495 kJ / 118 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 0,9 g
Protein: 11,7 % 3,4 g
Kulhydrat: 72,7 % 21,2 g
Fedt: 15,6 % 2,1 g
Relateret video
Hvordan koger man ris

Karolines Køkkenskole viser, hvordan du koger ris – med den helt rette konsistens. Og du vil få ros og ikke ris for dine ris. 

Ingredienser