Fyldte pitabrød - af en rest boller i karry

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

30 min

Har du lidt boller i karry fra i går, men ikke nok til hele familien, så brug resterne til at lave disse skønne pitabrød.

Ingredienser

Antal portioner

  • en rest kogte ris
  • 3 groftrevne gulerødder
  • 1 agurk i små tern
  • 200 g ananas i stykker (dåse) - afdryppede
  • 75 g rosiner
  • ¾ tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • en rest kødboller - i skiver
  • 50 g rensede blandede babysalatblade
  • 6 pitabrød, fx fuldkorn

Sådan gør du

Sådan gør du

Rør karrysauce, yoghurt, ananassaft og sukker sammen. Stil karrydressingen tildækket i køleskabet i mindst 15 min. Smag evt. til med salt og peber.

Bland imens ris, revet gulerod, agurketern, ananastykker, rosiner, salt og peber. Smag rissalaten til og anret den i en skål. Skær kødbollerne i skiver og læg dem på et lille fad, på en bund af babysalatblade.

Lun pitabrødene midt i ovnen. Skær brødene midt over og server dem sammen med rissalat, kødboller og karrydressing.

Tip

Karrydressingen egner sig også godt i en sandwich med salat, kylling og bacon.

Luning

Ca. 5 min. ved 225°.

Hvordan koger man ris

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 8090 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 41,3 g
  • Protein: 17 %
  • Kulhydrat: 68 %
  • Fedt: 15 %

Tilbage

Test din viden om Halloumi og vind!

Test din viden om Halloumi og deltag i konkurrencen om en burger-grill, der er ideel til at fremtrylle en burger af de helt gode.

Quiz med her

Konkurrence

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Med Karolines Køkken® app’en får du let adgang til alle opskrifterne fra karolineskøkken.dk. Her er tusindvis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted, så du altid har inspiration og hjælp til dagens madlavning lige ved hånden.

Læs mere og download

Ny, forbedret app

Print

Kilde: