Fyldte pitabrød - af en rest boller i karry

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

30 min

Har du lidt boller i karry fra i går, men ikke nok til hele familien, så brug resterne til at lave disse skønne pitabrød.

Ingredienser

Antal portioner

  • en rest kogte ris
  • 3 groftrevne gulerødder
  • 1 agurk i små tern
  • 200 g ananas i stykker (dåse) - afdryppede
  • 75 g rosiner
  • ¾ tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • en rest kødboller - i skiver
  • 50 g rensede blandede babysalatblade
  • 6 pitabrød, fx fuldkorn

Sådan gør du

Sådan gør du

Rør karrysauce, yoghurt, ananassaft og sukker sammen. Stil karrydressingen tildækket i køleskabet i mindst 15 min. Smag evt. til med salt og peber.

Bland imens ris, revet gulerod, agurketern, ananastykker, rosiner, salt og peber. Smag rissalaten til og anret den i en skål. Skær kødbollerne i skiver og læg dem på et lille fad, på en bund af babysalatblade.

Lun pitabrødene midt i ovnen. Skær brødene midt over og server dem sammen med rissalat, kødboller og karrydressing.

Luning

Ca. 5 min. ved 225° - tradtionel ovn.

Tip

Karrydressingen egner sig også godt i en sandwich med salat, kylling og bacon.

Hvordan koger man ris

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 8770 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 41,3 g
  • Protein: 16 %
  • Kulhydrat: 62 %
  • Fedt: 22 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: