Fyldte pitabrød - af en rest boller i karry

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

30 min

Har du lidt boller i karry fra i går, men ikke nok til hele familien, så brug resterne til at lave disse skønne pitabrød.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

  • en rest kogte ris
  • 3 groftrevne gulerødder
  • 1 agurk i små tern
  • 200 g ananas i stykker (dåse) - afdryppede
  • 75 g rosiner
  • ¾ tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • en rest kødboller - i skiver
  • 50 g rensede blandede babysalatblade
  • 6 pitabrød, fx fuldkorn

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Rør karrysauce, yoghurt, ananassaft og sukker sammen. Stil karrydressingen tildækket i køleskabet i mindst 15 min. Smag evt. til med salt og peber.

Bland imens ris, revet gulerod, agurketern, ananastykker, rosiner, salt og peber. Smag rissalaten til og anret den i en skål. Skær kødbollerne i skiver og læg dem på et lille fad, på en bund af babysalatblade.

Lun pitabrødene midt i ovnen. Skær brødene midt over og server dem sammen med rissalat, kødboller og karrydressing.

Luning

Ca. 5 min. ved 225° - tradtionel ovn.

Tip

Karrydressingen egner sig også godt i en sandwich med salat, kylling og bacon.

Hvordan koger man ris

Karolines Køkkenskole viser, hvordan du koger ris – med den helt rette konsistens. Og du vil få ros og ikke ris for dine ris. 

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 8770 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 41,3 g
  • Protein: 16 %
  • Kulhydrat: 62 %
  • Fedt: 22 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag