Ca. 6 timer ved 125°.
47464 kJ / 11344 kcal
505 kJ / 121 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,2 g |
Protein: | 40,5 % | 12 g |
Kulhydrat: | 17,7 % | 5,2 g |
Fedt: | 41,8 % | 5,7 g |
Se her hvordan du steger gåsestegen, så skindet bliver sprødt og lækkert.
1
Gås (ca. 6 kg)
|
|
---|---|
1 spsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
|
8
Skrællede æbler i tykke både, fx elstar (ca. 1 kg)
|
|
Bomuldssnor
|
|
¾ liter
Vand
|
4
Æbler i tern, fx elstar
|
|
---|---|
2 spsk
Hvid balsamicoeddike
|
|
1 spsk
Flydende honning
|
|
500 g
Rensede grønkålsblade eller palmekål
|
|
¼ liter
Piskefløde
|
|
2½ spsk
Hvid balsamicoeddike
|
|
2½ spsk
Flormelis
|
|
¾ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
|
75 g
Grofthakkede, ristede, smuttede mandler
|
20 g
Blødt smør
|
|
---|---|
2 spsk
Hvedemel
|
|
Kulør
|
1½ kg
Kogte små, skrubbede kartofler
|
|
---|---|
50 g
Gåsefedt
|
|
1½ tsk
Groft salt
|
Trænebærgelé
|
---|