Græsk agurkesalat

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(4 vurderinger)

1 timer

Græsk agurkesalat - tzatziki - kan bruges i et utal af variationer som dip, tilbehør eller salat.

Ingredienser

Antal portioner

Tilbehør

  • 200 g lyst brød

Sådan gør du

Sådan gør du

Skræl agurkerne og skær dem i meget tynde skiver. Læg dem i en skål og bland dem med salt. Lad dem trække i ca. ½ time. Skyl agurkeskiverne godt i koldt vand i en skål og vrid dem i et klæde - til de er meget tørre. Vend agurkeskiverne i yoghurten og smag til med hvidløg og peber. Lad salaten stå tildækket i køleskabet i ca. ½ time. Tilsæt evt. lidt salt.

Server agurkesalaten alene med lyst brød eller som tilbehør til stegt lammekød.

Sådan knuser og hakker du hvidløg

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 5620 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 14,8 g
  • Protein: 17 %
  • Kulhydrat: 43 %
  • Fedt: 40 %

Tilbage

Test din viden om Halloumi og vind!

Test din viden om Halloumi og deltag i konkurrencen om en burger-grill, der er ideel til at fremtrylle en burger af de helt gode.

Quiz med her

Konkurrence

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Med Karolines Køkken® app’en får du let adgang til alle opskrifterne fra karolineskøkken.dk. Her er tusindvis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted, så du altid har inspiration og hjælp til dagens madlavning lige ved hånden.

Læs mere og download

Ny, forbedret app

Print

Kilde: