Græsk agurkesalat

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(4 vurderinger)

1 timer

Græsk agurkesalat - tzatziki - kan bruges i et utal af variationer som dip, tilbehør eller salat.

Ingredienser

Antal portioner

Tilbehør

  • 200 g lyst brød

Sådan gør du

Sådan gør du

Skræl agurkerne og skær dem i meget tynde skiver. Læg dem i en skål og bland dem med salt. Lad dem trække i ca. ½ time. Skyl agurkeskiverne godt i koldt vand i en skål og vrid dem i et klæde - til de er meget tørre. Vend agurkeskiverne i yoghurten og smag til med hvidløg og peber. Lad salaten stå tildækket i køleskabet i ca. ½ time. Tilsæt evt. lidt salt.

Server agurkesalaten alene med lyst brød eller som tilbehør til stegt lammekød.

Sådan knuser og hakker du hvidløg

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 5620 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 14,8 g
  • Protein: 17 %
  • Kulhydrat: 43 %
  • Fedt: 40 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: