Gratinerede østers med strimlet grønt
45 min
•
Skøn og enkel skaldyrsforret med lakserogn og frisk dild.
Ingredienser
Ostesauce
|
1 dl
Piskefløde
|
|
|---|---|
|
½ dl
Mælk
|
|
|
100 g
Rødkitost
|
|
|
1
Æggeblomme (ca. 1 spsk)
|
|
|
¼ tsk
Groft salt
|
|
|
Friskkværnet peber
|
Strimlet grønt
|
1
Porre i tynde strimler
|
|
|---|---|
|
1
Gulerod i tynde strimler
|
|
12
Friske østers
|
|---|
Ristet toast
|
4 skiver
Sandwichbrød uden skorpe
|
|---|
|
50 g
Lakserogn
|
|
|---|---|
|
12
Dildkviste
|
Sådan gør du
Ostesauce
Strimlet grønt
Ristet toast
Ved serveringen
Grill
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
551 kJ / 132 kcal
Energifordeling
| Energi pr 100 g | |
|---|---|
| Fiber: | 1,2 g |
| Protein: | 8,1 g |
| Fedt: | 7 g |
| Kulhydrat: | 9,1 g |